Ashett säger du…?

På väg till Tyresö. Även idag en överkomlig resa.

Min telefon ringer och jag har inte en aning om vems nummer det är som uppenbarar sig i displayen. Någon slags kontaktlista är ännu inte återskapad efter stölden för en vecka sedan.

Det är en kompis som ringer med en förfrågan om något slags festande ikväll. Jag minns inte vad stället heter som de ska till. Jag lyssnade inte så noga. Men det skulle tydligen vara "ashett". Vi skulle få "askul" och vi skulle börja kvällen på något ställe som har "asbra" mat.

Vad är det för fel på karln?

Till att börja med. Ett as är ett dött djur. Det är inte ens varmt. Ett lik är sällan det. Vidare känns det inte troligt att ett as skulle vara särskilt kul.

Däremot har han rätt i en sak. Det är bra om det serverade köttet dött.

12:50 september 28, 2007 Publicerat av | Allmänt | 5 kommentarer

 1. Helle skriver:

  Nu kom jag på det!!!!:)
  Lurigt..

 2. Jim skriver:

  Om as är ett dött djur, och om man gillar döda djur – så är det hela ett asbra uttryck, som jag själv, i och för sig, aldrig har använt.

 3. Emelie skriver:

  Höhöhö… det där var asdåligt uttryckt av honom 😉

 4. ingeborg skriver:

  Hahahaha, smart!

 5. leopardia skriver:

  annars är ju as en fornnordisk gud… typ torbra, torhett eller jävla tor…

Kommentera inlägget

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_manual_subscription_form() in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-content/themes/Andreas04/comments.php:94 Stack trace: #0 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-content/themes/Andreas04/single.php(52): comments_template() #2 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/template-loader.php(74): include('/customers/1/a/...') #3 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/a/...') #4 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/index.php(17): require('/customers/1/a/...') #5 {main} thrown in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-content/themes/Andreas04/comments.php on line 94