Damfotboll underhållande ändå

Damfotbollen är på något sätt underhållande ändå.

Min TV står på. Sådär tragiskt bara för att skänka mig något slags sällskap. Lite oväsen i lägenheten skänker lugn och ro. Fast det borde vara tvärtom.

Nåväl. Min TV står på. På nästan alla kanaler visas sådana program där programledarna hysteriskt står och uppmanar tittarna att ringa och vinna och ibland överraskar med att bjuda på en flygspya. TV4 visar damfotboll. Pest eller kolera.

I mitt hörn sitter jag bakom datorn och lyssnar på eländet och kan när det låter vara värt det titta fram för att se någon repris. Det är lustigt med repriser och damfotboll. De går aldrig i slow motion. Det behövs inte.

Underhållande skrev jag visst. Jo. Fast omöjligt på det sätt det var tänkt.

USA är favoriter i semifinalen mot Brasilien. Tre matcher i rad har de hållit nollan. I något försök att spela ut någon slags briljant taktik byter man omotiverat målvakt. Efter tjugo minuter leder sedan Brasilien…

Senare snubblar en brasilianska bakom en amerikanska och springer i fallet omkull den senare. Domaren som stått bara några meter från situationen visar total frånvaro av bollsinne och spelförståelse och chockar med att visa upp det röda för den omkullsprungna amerikanskan.

Stor komik.

Suzanne Sjögren i TV4´s studio förstår hur löjligt det är med damfotboll och försöker krydda sändningen till åtminstone nästan ätbart…

Det finns ta mig fasen mycket att prata om i pausen…

Andra bloggar om: , , , , ,

15:17 september 27, 2007 Publicerat av | sport | 3 kommentarer

  1. Anna skriver:

    Ah du har kommit på en bra taktik. Jag har aldrig riktigt kunnat se det komiska i damfotboll. Stänger hellre av tv:n och tittar på regnet.

  2. Gabriella skriver:

    Nej fy fan för damfotboll 🙁

Kommentera inlägget

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_manual_subscription_form() in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-content/themes/Andreas04/comments.php:94 Stack trace: #0 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-content/themes/Andreas04/single.php(52): comments_template() #2 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/template-loader.php(74): include('/customers/1/a/...') #3 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/a/...') #4 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/index.php(17): require('/customers/1/a/...') #5 {main} thrown in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-content/themes/Andreas04/comments.php on line 94