DN spottar på Klüft

Carolina Klüft bärgade sitt VM-guld igår. Den som har missat det har legat i koma.

Intervjuer och artiklar borde handla om hyllningar och gratulationer. Det gör de till viss del. Men till en skrämmande stor del endast om framtiden och andra rekord än det nyligen noterade.

Ett VM-guld och en justering av ett arton år gammalt kemiskt europarekord räcker tydligen inte. Två timmar efter målgång publicerar DN en artikel om hur det faktiskt är möjligt att med lite matematiska kunskaper sy ihop ett världsrekord signerat Klüft.

Det är på något sätt som att spotta på det nyss presterade. Som att det är vatten värt på sin höjd. DN´s Sven Gustavsson gör just det. Jämställer prestationen med vatten och missunnar Carro att gädjas åt det nysatta rekordet och det nya guldet.

Som att spotta Carro i ansiktet. Toppen. Verkligen.

10:51 augusti 27, 2007 Publicerat av | sport | 6 kommentarer

 1. Jim skriver:

  Fast på något sätt måste man ju faktiskt få låta bli att delta i hyllande. Även om det som DN gör bara är löjligt.

 2. rosenblom skriver:

  Jim: Självklart. Antingen hyllar man eller bara låter bli. Men att tillintetgöra förnedringen av ett gammalt rekord som ägts av en gammal dopad ryska är förbannat snålt.

 3. Åsa skriver:

  Jag tror det är något speciellt med just denna dagen. Alla är sura och spottar på varandra. Tycker att vi borde infört en extra söndag just idag.

 4. MoggMaster skriver:

  Carro e bäst, Dn, sven G. avundsjuk för att han inte blev något. Han kan köra upp sitt huvud i rökan på sin morsa. JAg säger, Go Carro.

 5. Hanna skriver:

  Ja, när gulden känns som gammal skåpmat i samband med Carolina Klüft får man väl ta tag i något nytt. Det irriterade även mig. Låt henne göra sin grej, jag tror knappast hon lökar i startblocken!

 6. rosenblom skriver:

  Åsa: Det var hösten som kom igår och med det det sura tydligen…
  MoggMaster: Åtminstone bäst i den tvivelaktiga grenen sjukamp.
  Hanna: Just så, hon ska väl knappast behöva lida för att alla andra är så jävla mediokra.

Kommentera inlägget

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_manual_subscription_form() in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-content/themes/Andreas04/comments.php:94 Stack trace: #0 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-content/themes/Andreas04/single.php(52): comments_template() #2 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/template-loader.php(74): include('/customers/1/a/...') #3 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/a/...') #4 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/index.php(17): require('/customers/1/a/...') #5 {main} thrown in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-content/themes/Andreas04/comments.php on line 94