DU är bäst…

För exakt tjugofyra timmar sedan genomförde jag någon slags god handling.

Det var alls ingen märkvärdig handling att utföra. Jag slår mig inte alls för bröstet. Men den var kanske nödvändig. Jag anade på något märkligt sätt att det skulle behövas. Och den togs tacksamt emot.

Självklart gör jag det för dig. Du är bäst.

Hur hade det egentligen gått annars?

Tidpunkten för handling har dock vänt upp och ner på dygnsrytmen. Det gör mig ingenting. Jag låter natten passera i sällskap av kaffe och hoppas jag finner en ny rytm via en tidig nedbäddning imorgon. Ja, eller idag. Med god marginal till att onsdagen blir torsdag.

04:07 september 26, 2007 Publicerat av | funderingar | 7 kommentarer

 1. Em skriver:

  Den var säkert märkvärdig & fantastisk för någon! Men du, kaffe kanske inte är din bästa vän om du har vänt på dygnet..?? 🙂

 2. rosenblom skriver:

  Em: Det räcker om det hjälpte. Kaffet ska hålla mig vaken från att sova på dagen så att jag lätt kan somna en normal tid ikväll.

 3. malve skriver:

  Det låter verkligen som att du börjar bli gammal…;)
  (kommentar på ditt kommentarssvar)

 4. rosenblom skriver:

  Malve: Ja, förmodligen… För nu har jag inte en aning om vad du refererar till…

 5. malve skriver:

  Det här:
  ”Em: Det räcker om det hjälpte. Kaffet ska hålla mig vaken från att sova på dagen så att jag lätt kan somna en normal tid ikväll.”

 6. rosenblom skriver:

  Malve: För att jag inte tänkte hålla mig vaken mer en natt…?

 7. malve skriver:

  nej, för att du höll dej vaken för att kunna somna på kvällen (…så att du var pigg dagen efter).
  Så beräknande var man väl inte i ungdomsdagarna.

Kommentera inlägget

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_manual_subscription_form() in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-content/themes/Andreas04/comments.php:94 Stack trace: #0 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-content/themes/Andreas04/single.php(52): comments_template() #2 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/template-loader.php(74): include('/customers/1/a/...') #3 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/a/...') #4 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/index.php(17): require('/customers/1/a/...') #5 {main} thrown in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-content/themes/Andreas04/comments.php on line 94