Favoriter från förr frälser färden

Märkligt nog var jag aningen sen imorse. Det är nog första gången…

Såklart skulle resan tvunget förgyllas med musik, och det sena utgångsläget fick mig att slänga ihop en brokig samling skivor. Det var bra att jag tog mig tid. Det gör femtio mil kortare än vad det är. Hur nu det är möjligt…

I den brokiga samlingen uppenbarar sig en kvartett brända numrerade skivor märkta "diverse" som jag varit på väg att slänga tidigare i tron att det var skräp. Tur jag lät bli. Innehållet är en massa favoriter från förr.

Främst faller jag nästan i tårar av upptäckten av två låtar jag sörjt att jag haft men i flera år inte på nytt lyckats hitta.

The Bates cover av "Billie Jean" men främst den kanske bästa balladen som någonsin gjorts… "How the heart behaves" av Was Not Was. Min försvunna kärlek har hittat hem. Min lycka är total.

15:39 december 26, 2007 Publicerat av | musik | 1 kommentar

  1. skriver:

    Du pratar skit

Kommentera inlägget

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_manual_subscription_form() in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-content/themes/Andreas04/comments.php:94 Stack trace: #0 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-content/themes/Andreas04/single.php(52): comments_template() #2 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/template-loader.php(74): include('/customers/1/a/...') #3 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/a/...') #4 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/index.php(17): require('/customers/1/a/...') #5 {main} thrown in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-content/themes/Andreas04/comments.php on line 94