Jag lider med henne

Det är svårt att samla sig till någon slags fundering.

Susanna Kallur leder länge finalen men blir någonstans vid sista häcken ifattsprungen och missar guldet med fem hundradelar.

Silvret med två. Bronset med en…

Ändå har hon nyss gjort sitt livs snabbaste häcklopp.

Det är inte lätt att tyda tårarna som rinner längs med Sannas kinder. Är det bara uppgivna känslor inför konstaterandet av missad medalj eller möjligen också en aning lycka över en fantastiskt genomförd tävling?

Hur nu hon än må känna det lider jag med henne. Nära, så nära… Det är bara idrott men jag får ta i för att hålla tillbaka vad som fuktar mina ögon.

14:23 augusti 29, 2007 Publicerat av | sport | 4 kommentarer

 1. malve skriver:

  Suck! Hade faktiskt tänkt att se finalen idag. Glömde visst det.

 2. malve skriver:

  Klart man kan gråta av idrott. Det är ju människor som deltar. Och människor kan ju beröra. Till och med jag har gråtit vid idrottsliga tillfällen.

 3. Rutger Silfverstolpe skriver:

  4 timmars komp Jo jo..Det var värt det!!!
  Det är omöjligt att inte känna sympatier med denna tvättäkta dalkulla, som personifierar möjligheten för ”den vanliga tjejen” att lyckas..
  Tjejen i ”huset mitt emot”, som lika gärna skulle kunna springa med andan i halsen för att hinna till ICA innan affären hinner stänga!
  Så utan divafasoner, så vanlig så uppnåelig på ngt sätt.
  Ngn man hälsar på vid busshållplatsen–
  Kort sagt en prydnad för Sverige, som man önskar all framgång!!

 4. Helle skriver:

  Fy i helvete vad surt det var!
  AAAAARRRRGH!

Kommentera inlägget

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_manual_subscription_form() in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-content/themes/Andreas04/comments.php:94 Stack trace: #0 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-content/themes/Andreas04/single.php(52): comments_template() #2 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/template-loader.php(74): include('/customers/1/a/...') #3 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/a/...') #4 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/index.php(17): require('/customers/1/a/...') #5 {main} thrown in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-content/themes/Andreas04/comments.php on line 94