Låt byxorna vara ett skämt

Bloggens titel till trots. Någon gång måste eländet syna sin död.

Eländet i form av de jeans och andra byxor som dykt upp och som är så horribelt fula att man förundras över hur någon kan låta sig luras att tycka det är snyggt.

Jag hoppas dock att det är jag som blivit lurad och att detta inte alls är hur tjejerna ska se ut i höst och framöver.

För ärligt talat… Den som bär dessa ber om att bli förväxlad med någon lantis hämtad ur ett avsnitt av det så vidriga Fullt fräs med Stefan och Krister sådär med byxlinningen nästan i armhålan. Jag misstänker att det inte var tänkt så.

Andra bloggar om: ,

18:32 september 26, 2007 Publicerat av | funderingar | 17 kommentarer

 1. Frida skriver:

  Jag måste hålla med dig. Förhoppningsvis kan vi få fortsätta ha låga midjor.

 2. Hanna skriver:

  Jag tänker på hästen med jeans i fyra nyanser av brun.

 3. Ann-Sofie skriver:

  Haha, riktigt fula.

 4. anonym skriver:

  man kan ju säga att det finns lite fördelar med hög midja. magen putar inte ut och man slipper visa halva röven när man böjer sig ner. men jag kan hålla med dig om att det inte är så snyggt att gå klädd som en skolfröken, men jag antar att om det nu är så vi ska se ut i höst kommer inte folk köra instoppat. du kommer att få se tröjor utanför byxorna så du slipper dessa höga midjor hur det än blir med det i modefroten. alltså du kan pusta ut. däremot får du leva med att alla kommer se ut som mimi i reine och mimi i fjällen. skinnkjol är väldigt inne.

 5. rosenblom skriver:

  anonym: Jag kan köpa att det finns en viss funktion… Men vad hände med korsetten? Och jag hoppas innerligt att om den här modellen slår klorna i den svenska tjejen så är instoppat uteslutet. Det är jag dessvärre inte helt säker på.
  Vad gäller kjolen kan jag köpa skinnet som material. Allt hänger dock då på designen.

 6. rosenblom skriver:

  Hanna: Minns inte riktigt den tyvärr.

 7. Nina skriver:

  Ett modeinlägg på den här bloggen?? Jag vet inte vad jag ska säga.. Plötsligt känns inte uttryck som ”när hundar kan flyga” och ”when hell freezes over” lika tvärsäkra längre… Men på något sätt – imponerande. 🙂

 8. rosenblom skriver:

  Nina: Bör jag kontakta läkare tror du?

 9. Nina skriver:

  Rosenblom: Ja, någon form av utredning borde nog tillsättas. Men, så länge du inte börjar med Dagens Outfit tror jag att det rör sig om en lättare infektion som kan botas genom den välkända gamla kuren ”rockerjeans-&-kedjor-undvik-Engla’s Showroom-penicillin”. Jag har sett den fungera i de flesta fall, faktiskt.

 10. rosenblom skriver:

  Nina: När dagens outfit dyker upp här kan du vara säker på att bloggen blivit kapad och att den uppdateras av någon annan… Ring då polisen!

 11. Micklos skriver:

  Nu får du fanken ta och sluta att läsa GP ,var annars hittar man ett par sådana brallor ???

 12. contaqt skriver:

  okej, de på bilden var fula som stryk.. men tyvärr måste jag informera dig om att nog de flesta tjejerna i sverige som har någon besatthet av mode har införskaffat sig ett par jeans med hög midja. inklusive mig… fast jag köpte mina för tre år sen innan det var mode.. för jag e en lantis!

 13. rosenblom skriver:

  Micklos: Jag lovar! 😉 Förresten… ”Fanken”??

 14. rosenblom skriver:

  Contaqt: Det är det som är problemet… Besattheten gör dem så förbannat lättlurade. Och det är skillnad på hög midja och som i det här fallet i det närmaste turtle-neck…

 15. Helle skriver:

  Håller fullständigt med..In fact, så där ser killarnas brallor ut i vår uppsättning av Oliver Twist som vi håller på med nu..den utspelar sig som bekant på 1800-talet…

 16. Linda skriver:

  Jag kan inte annat än hålla med! Vidrigt!

 17. Micklos skriver:

  Fanken är et ”ord” jag hittade i nämnda tidning…
  En fråga till skaparen av plagget , föreställ dig att damen ska på fest ,, på väg till festen stannar damen (som vi kan kalla för Karin) till vid en grill för att stoppa i sig ngt , en burgare med räksallad ,, mumms , 5 timmar senare på festen märker Karin ngt , magen mullrar till , faan tänker hon , måste varit räksalladen som orsakat mullret , och det är ju rötmånad , vad händer nu ? det tar ju 5 minuter att få av sig dom där brallorna , stackars Karin.

Kommentera inlägget

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_manual_subscription_form() in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-content/themes/Andreas04/comments.php:94 Stack trace: #0 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-content/themes/Andreas04/single.php(52): comments_template() #2 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/template-loader.php(74): include('/customers/1/a/...') #3 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/a/...') #4 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/index.php(17): require('/customers/1/a/...') #5 {main} thrown in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-content/themes/Andreas04/comments.php on line 94