Möten, örter och gammalt pass

Det blev några fullmatade timmar.

Jag är erfarenheter av ett par möten rikare.

Det har konstaterats att jag går miste om ett kortare utlandsprojekt bara för att passet mitt tydligen passerade bäst-före-datum för fyra veckor sedan.

Något slags naturapotek är införskaffat och installerat i det Rosenblomska residenset.

Vidare har jag hunnit boka en resa till Gotland. Det gick tydligen bra. Det gamla passet till trots.

14:34 augusti 30, 2007 Publicerat av | funderingar | 4 kommentarer

 1. Em skriver:

  Hoppas du mår bättre snart! Klart du skall springa så som du har längtat & laddat.
  Men vad har vi sagt om sura passkontrolanter…? Själv ser jag ut som en Egyptiska men kan flyga överallt… Hmm; det spelar ingen roll om du är dig lik på fotot, bara det är giltigt…..

 2. rosenblom skriver:

  Em: Jag vet inte… Men jag tycker det framgår med önskvärd tydlighet i texten att passet inte längre är giltigt… 😉

 3. Anonym skriver:

  Äsch du fattar ju inte…;) Alltså: du får inte flyga för att ditt pass har gått ut. Jag kan flyga överallt för att mitt pass är giltigt MEN man kan inte se att det är jag för det är inte det minsta likt. Vilket är viktigast igentligen – att du är du eller ett gammal datum?

 4. rosenblom skriver:

  Av princip svarar jag inte på anonyma kommentarer… 😉 Men ok, viktigast av allt är givetvis att jag blir
  förbannat frisk förbannat fort så jag kan tävla på lördag…

Kommentera inlägget

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_manual_subscription_form() in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-content/themes/Andreas04/comments.php:94 Stack trace: #0 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-content/themes/Andreas04/single.php(52): comments_template() #2 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/template-loader.php(74): include('/customers/1/a/...') #3 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/a/...') #4 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/index.php(17): require('/customers/1/a/...') #5 {main} thrown in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-content/themes/Andreas04/comments.php on line 94