Ring ihjäl PrisXTRA

PrisXTRA , ja det stavas larvigt nog så, annonserar lite överallt om att de minsann har öppet ALLA DAGAR 9-22.

Denna förbannade lögn tär på mig så pass att jag måste jävlas tillbaka.

Det är dags för en klassisk tillbaka-kaka och jag ber härmed om er hjälp.

Ring till PrisXTRA och fråga varför i helvete de inte håller öppettiderna. Hälsa gärna från mig. Eller ännu hellre, säg att ni är jag. Eller ring och lägg på. Förbannat många gånger. Huvudsaken är att störa dem så de förlorar en massa tid. Just som jag gjorde igår i en onödig promenad. Plus att jag inte fick något kaffe vilket ledde till att jag somnade istället för att uträtta det som uträttas skulle.

Om ni har extra mycket tid kan ni ju som grädde på moset printa mitt förra inlägg och faxa det till dem. Sjukt många gånger.

Tel: 08-445 36 50
Fax: 08-445 36 59

Åstadkom nu något vettigt denna dag.

13:54 juni 23, 2007 Publicerat av | funderingar | 3 kommentarer

 1. BEAUTIFUL skriver:

  Skannas dessa fax in sen eller?

 2. arne skriver:

  hm..din klocka går fel..vi öppnar och stänger efter fröken ur så släng igen käften helt enkelt:D
  pissåkräm

 3. rosenblom skriver:

  Arne: Om du var förnuftig nog hade du läst det föregående inlägget som jag länkar till. På midsommarafton var det stängt. Förklara gärna hur midsommarafton exkluderas i ”alla dagar”. Riv sedan ner alla skyltar som skriker ut falska öppettider.

Kommentera inlägget

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_manual_subscription_form() in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-content/themes/Andreas04/comments.php:94 Stack trace: #0 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-content/themes/Andreas04/single.php(52): comments_template() #2 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/template-loader.php(74): include('/customers/1/a/...') #3 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/a/...') #4 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/index.php(17): require('/customers/1/a/...') #5 {main} thrown in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-content/themes/Andreas04/comments.php on line 94