Vive la France!

Slänger iväg en sedel på dagens övningar i tennisen nobla borg Wimbledon.

När jag summerar märker jag märkligt nog att trippeln kräver tre franska viktorior. På gräs…

Frankrike stoltserar sällan med spelare av rang på gräs även om de inte alls helt och hållet saknats. Seb Grosjean spelade semifinal för fyra år sedan och den gode Cedric Pioline förlorade en final mot Pistol-Pete Sampras nångång i slutet av nittiotalet vill jag minnas.

Så visst har de existerat, de franska hjältarna i Wimbledon. Och visst är det bara andra rundan idag. Men ändå. En helfransk trippel på gräs känns oroande.

Unibet betalar en knapp tusenlapp per satsad hundring på grodätartrion Serra, Mathieu och Mahut.

Köp eller löp, som vi sa en gång i tiden.

12:58 juni 27, 2007 Publicerat av | sport | 8 kommentarer

 1. rosenblom skriver:

  Som väntat är de opålitliga, grodätarna… Serra ligger hänger nu i den tunnaste av trådar kvar i turneringen. 0-2 i set och tiebreak i tredje…

 2. Tysken skriver:

  Några bra tyskar med i år?

 3. rosenblom skriver:

  todavia esta viviendo!

 4. rosenblom skriver:

  tysken: Tommy Haas är väl vad som kan kallas bra tysk… Gamle goe gräsräven Kiefer vann sin första match och möter bolltrollande fransosen Santoro, den ende som spelar dubbelfattad forehand.

 5. pseudonymen skriver:

  Jag kom precis hem från Paris…

 6. rosenblom skriver:

  pseudonymen: skönt förmodar jag… att slippa Paris alltså?

 7. Meri skriver:

  Du har en helt förvrängd bild av Paris Rosen! Det är en levande, pulserande och underbar stad! Sådeså!

 8. rosenblom skriver:

  Meri: Visst är den. Och om man inte talar arabiska får man inte åka taxi…

Kommentera inlägget

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_manual_subscription_form() in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-content/themes/Andreas04/comments.php:94 Stack trace: #0 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-content/themes/Andreas04/single.php(52): comments_template() #2 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/template-loader.php(74): include('/customers/1/a/...') #3 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/a/...') #4 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/index.php(17): require('/customers/1/a/...') #5 {main} thrown in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-content/themes/Andreas04/comments.php on line 94