Ett steg fram, två steg bak…

Stressen hängde över mig imorse.

Vi var förvisso hyfsat färdiga med diverse snickerier och målningsarbeten. Men det var förbannat mycket att röja och städa av innan dottern anländer senare ikväll.

Vi hade en överrenskommelse. Kärleken for till jobbet. Jag skulle färdigställa det sista och ta hand om det som skulle fixas med hemma.

Men hur kul är det egentligen att städa? Och när ingen är hemma och hindrar en så varför inte starta upp ett nytt projekt?

Fram kom sticksåg, borrmaskin och andra högljudda och spånspottande verktyg. Så nu är det en förbannad röra igen. Toppen. Verkligen.

Meddelande till Kärleken… Jag kanske undviker att vara hemma när du kommer hem…

14:10 februari 8, 2008 Publicerat av | funderingar | inga kommentarer

Kommentera inlägget

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_manual_subscription_form() in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-content/themes/Andreas04/comments.php:94 Stack trace: #0 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-content/themes/Andreas04/single.php(52): comments_template() #2 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/template-loader.php(74): include('/customers/1/a/...') #3 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/a/...') #4 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/index.php(17): require('/customers/1/a/...') #5 {main} thrown in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-content/themes/Andreas04/comments.php on line 94