Som i en u-båt

I Punkt SE´s Göteborgsupplaga igår annonserade Gymgrossisten friskt. Och korkat.

Överst på framsidan ligger en tre centimeter hög ram i full bredd med upplysning till läsaren om att vända på tidningen för att på sista sidan "läsa om månadens bästa erbjudande på kosttillskott".

Gymgrossisten har köpt hela sista sidan och presenterar sig som Nordens största leverantör av kosttillskott och erbjuder ett par produkter till specialpriser.

En hyfsat trist annons. Dock med ett fantastiskt avslut.

Längst ner på sidan i försvinnande liten text levererar företaget något slags skolexempel i vattentät annonsering…

Priserna gäller mellan 25/2 – 25/3 och med reservation för ev prisändringar och slutförsäljning.

Att reservera sig mot slutförsäljning hör väl till även om jag tycker att det är vedervärdigt att locka kunder till sin butik med bra priser på produkter som sedan inte finns. Men… Med reservation för eventuella prisändringar? Det är väl ändå en löjlig fallskärm. Priserna gäller till slutet av mars såvida de inte ångrar sig och ändrar priset?

Toppen. Verkligen.

Andra bloggar om: , , , ,

12:56 februari 26, 2008 Publicerat av | funderingar | inga kommentarer

Kommentera inlägget

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_manual_subscription_form() in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-content/themes/Andreas04/comments.php:94 Stack trace: #0 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-content/themes/Andreas04/single.php(52): comments_template() #2 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/template-loader.php(74): include('/customers/1/a/...') #3 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/a/...') #4 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/index.php(17): require('/customers/1/a/...') #5 {main} thrown in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-content/themes/Andreas04/comments.php on line 94