Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/load.php on line 651 rosenblom : Svenskens jävla låtsassympatier

Svenskens jävla låtsassympatier

Svensken är en korkad jävel…

Vi skickar tröstbrev till Englas familj och upprättar kedjebrev per sms och mail för att informera om någon slags ljusceremoni som ska äga rum ett visst klockslag för att hedra Engla.

Samtidigt tycker vi att våldtäktsoffer får skylla sig själva.

Det är förbannat löjligt hur vi i ena stunden skall verka så jävla medmänskliga och kärleksfulla och förstående och i nästa spotta på alla stackars kvinnor och flickor som blivit våldtagna.

Och de där små barnen i Arboga som slogs ihjäl med hammare och deras mamma som misshandlades svårt, de har vi tydligen redan glömt bort.

Vad är det för selektiva jävla låtsassympatier vi skänker våra medmänniskor?

Andra bloggar om , , , , , , , , ,

13:29 april 29, 2008 Publicerat av | Allmänt | 17 kommentarer

etiketter: , , , , , , , , ,

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853
 1. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 LaResistance skriver:

  Du har inte funderat på att det kanske deltog en hel del invandrare i den där undersökningen? Som vi ALLA vet så har de en mindre smickrande syn på kvinnor. Kalla det rasism, kalla det okunskap eller vad du vill, men fakta är fakta, punkt slut.

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382
 2. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Johan skriver:

  Jag vill absolut INTE räknas till dessa ”ALLA” som vet att invandrare har en mindre smickrande syn på kvinnor.
  Att den bilden ofta presenteras i en lösnummersäljande kvällspress, det är korrekt. Men stämmer bilden? Har du någon forskning på området du kan hänvisa till? Jag betvivlar inte att det finns invandrare med en snedvriden syn på kvinnor men att generalisera detta till att det gäller alla invandrare tror jag inte en sekund på. Dessutom finns det väldigt många svenskar med en helgalen syn på kvinnor också.

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382
 3. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Björn skriver:

  Även om jag håller med om att Engla-sympatierna ringer lite falska (eller i alla fall innehåller ett visst mått av ”vad god jag är som tänder ett ljus”-känsla) behöver det inte nödvändigtvis vara samma människor som står för de två åsikterna. Och man kan heller inte, som du, påstå att svenska folket tycker att våldtäktsoffer får skylla sig själva. Det är bara en minoritet av de tillfrågade som hyser åsikten att det helt eller delvis är kvinnans fel.

  Jag tycker inte att någon som utsätts för ett brott har sig själv att skylla, även om de beter sig oansvarigt. Men det står var och en fritt att i så stor mån som är rimligt skydda sig själv mot brott. Därför måste man själv till viss mån ansvara för sitt eget beteende. Om en kvinna super sig redlös och agerar (vad som opartiskt sett kan betraktas som en invitation till sex) måste hon vara medveten om att hon utsätter sig för en risk att någon nappar. På samma sätt utsätter jag mig för allvarlig risk att få stryk om jag stegar in till Hells Angels och förklarar att jag tycker att de är fjolliga.

  Jag tycker därför att det är naivt av kvinnor att säga ”jag måste få klä mig hur utmanande jag vill och flirta hur mycket jag vill och bjuda hem en man för att sedan ha rätt att säga nej”. För även om jag håller med om att det borde fungera så (att de har rätt i princip, är verkligheten inte beskaffad på det viset. Brutalt uttryckt: viftar man med ett rött skynke riskerar man att en tjur går till anfall. Och det värsta är ju att även om kvinnan efteråt skulle få rätt i en domstil, så är hon fortfarande våldtagen med allt vad det innebär av lidande.

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382
 4. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Illwill skriver:

  Johan, självklart har inte samtliga invandrare en annan syn på kvinnor än svenskar.

  Men då invandrare är oerhört överrepresenterade när det gäller våldtäkter (som förövare iaf)…och även en mängd andra brott, men strunta i det för stunden…så är det väl inte direkt ett stort hopp att uttrycka sig som LaRes gjorde?

  Att en stor andel av de nya invandrarna i Sverige följer muslimsk kultur och/eller religion är också ett bra bevis på att de inte delar vår syn på kvinnors lika värde och rättigheter. Kan tillägga att jag har en djupt religiös muslimsk vän och även om han aldrig skulle skada en kvinna etc så har han en i min mening mindre smickrande syn på kvinnor. Han bor i Australien för övrigt och anser (likt jag) att svenska muslimer bör dömas för sina brott enligt Shariah. Trots allt enda sättet att få dem att bete sig på ett någotlunda mänskligt sätt, som historien och deras ursprungsländer bevisat. Kanske inte direkt politiskt korrekt att uttala sig så, men om mitt val är mellan sanning och lögn så väljer jag alltid sanning.

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382
 5. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 rosenblom skriver:

  LaResistance:

  Så det är svenskarna som tänder ljusen för Engla och invandrarna som deltar i åsikts-undersökningar…?

  Om man jämför siffrorna så visar de ingen större skillnad mellan könen…

  19,2% av kvinnorna och 25,6% av männen tycker att kvinnan själv bär ett ansvar för våldtäkten om hon klär sig och beter sig utmanande.

  Har då också kvinnor ”en mindre smickrande syn på kvinnor”?

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382
 6. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 rosenblom skriver:

  Björn:

  25% av deltagarna är en förbannat hög siffra för att sopa under mattan som minoritet. Mindre grupper än så har påverkat den övriga befolkningen till horribla ställningstaganden.

  Men du har helt rätt i den följande utläggningen. Även om kvinnan ska få klä sig hur hon vill så fungerar det tragiskt nog inte så.

  Vad hjälper det att mannen blir fälld i domstol? Kvinnan är likt förbannat redan våldtagen. Det går inte att ändra på. Så varför chansa och klä sig utmanande när folk bär så korkade åsikter?

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382
 7. […] Jag synar artikeln om undersökningen jag refererade till i föregående […]

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382
 8. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 leopardia skriver:

  om jag kommenterar björns kommentar och om jag ska resonera så, så måste jag ju resonera att varenda man är en potentiell våldtäktsman… eftersom han jämför det med risken att kliva in hos hells angels och säga att de är fjolliga(nog för att jag inte tror att de skulle göra så mycket åt det, men det är ju en annan historia) men hur som är det väl detta som borde göra det här till mer av ett människoproblem än ett kvinnoproblem? eller vill björn och att jag ska gå omkring och vara rädd för att bete mig på ett visst sätt i ert sällskap?
  sen tror jag ju lite vad jag vill om saftonbladets artikel och vinklingen och det där med att skriva en artikel efter vilket resultat man vill få fram… nåja.

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382
 9. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 leopardia skriver:

  *björn och du, ska det stå i näst sista meningen. ett du försvann visst.

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382
 10. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 rosenblom skriver:

  leopardia:

  Jag vet inte hur du resonerar men du gör det helt fel. Om du nu ska besvära dig att kommentera… Läs det du kommenterar först!

  Självklart är problemet inställningen hos män.

  Vad vill du egentligen få sagt med sista meningen?

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382
 11. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 leopardia skriver:

  förstår inte vad det är du inte förstår.

  sista meningen ”vi tycker att …” VI? det var ju knappast en majoritet. när man söker efter sensationsnyheter kan man alltid vinkla det. De skulle lika gärna ha gjort det till den chockande nyheten att ”Majoriteten anser inte att kvinnor ska få skylla sig själva…”(som björn sa) plus att folk bara reagerar på gamla floskler hur de förväntas reagera. det är så många myter inblandade i våldtäktsmål osv. det går ju även att sätta i samband med att 15% av alla kvinnor blir våldtagna och då blir ju inte den uttalande ’skylla dig själv’ statistiken så chockerande, eftersom de som utför dessa måste rimligtvis ha något av ett sådant resonemang…

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382
 12. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 momenttwentytwo skriver:

  återigen utmålas männen som offer här och det gör mig så jävla förbannad. Min pojkvän och jag satt och skrattade högt åt en repris av ett radioprogram om sex och samlevnad som sändes någon gång på 50-talet där de lungt och sansat försöker förklara att det är dumt av kvinnan att försöka avbryta en ”sexuell relation” då mannen har blivit upphetsad eftersom han har så svårt för att sluta. Tydligen är det inte så roligt för det verkar vara fallet fortfarande idag. Frågan är inte vad kvinnan har på sig, vad hon har druckit eller vad hon har sagt till mannen – frågan är hur jävla okontrollerbara de stackars männen är. de kan helt enkelt inte stoppa sig själva eller? Attityderna i samhället måste förändra sig och inte förrän vi kvinnor kan gå nakna, dyngraka och flörtiga på stan utan att någon så kröker ett hårstrå på vårat huvud är samhället förändrat.

  Eller ska vi fortsätta tänka: näää den kjolen kan jag nog inte ha, för då kan en stackars okontrollerad man vilja ha sex med mig och inte kunna sluta, ja så jävla sexig är jag, men inte fan vill jag bli våldtagen för det.

  Fan ni som tycker att man får skylla sig själv har för fan ingen empati eller hjärta i kroppen, vad har ni levt för verklighetsbefriat liv?

  Moment 22 – http://www.momenttwentytwo.wordpress.com

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382
 13. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 rosenblom skriver:

  Moment 22:

  Hur kan du få till att männen utmålas som offer?

  Resultatet av undersökningen är skrämmande, men vem tycker du målar ut männen som offer?

  Självklart måste attityden förändras! Men är det inte märkligt att kvinnorna har samma åsikt som männen?

  Huruvida man ska fortsätta tänka som du skriver kan ju ifrågasättas. Faktum är att så länge attityderna är som undersökningen visar så är det ju en förebyggande åtgärd.

  Hur jävla fel det än är att inte kunna få klä sig hur sexigt och utmanande man vill.

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382
 14. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 momenttwentytwo skriver:

  jag menar bara att genom att säga att det är kvinnans fel för att hon klär sig eller uppför sig på ett visst sätt blir mannen indirekt ett offer för sina egna sexuella lustar som han inte har någon möjlighet att kontrollera – så¨fort han ser en kvinna som är utmanande klädd måste han attackera stackarn.Jag säger att våldtäktsmännen som inte kan kontrollera sina lustar är patetiska offer och med det sagt, och med faktumet att alla män INTE är våldtäktsmän kan man väl säga att det inte är kvinnans klädsel det är fel på, utan våldtäktsmännens hjärnor. Sen att svenska folket inte kan tänka längre än näsan räcker och inte har intelligens nog att ifrågasätta vad som händer runt omkring dem och varför, det är ett fall för Efterlyst. ”Var tog intelligensen vägen?”

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382
 15. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Jens skriver:

  Ursäkta om jag inte håller mig till orginaltråden här men det var lite snack om våldtäkter här inne, så jag tänkte skriva lite om det.

  Först så tror inte jag att alla anmälda våldtäkter är
  riktiga våldtäkter, där tjejen verkligen blivit våldtagen, jag menar att det är en sak om det sker en våldtäkt ute i någon buske eller liknande, då ifrågasätter jag inte det, men två fulla personer som kanske har träffats ute på krogen, och går hem med varandra ligger och kjelar och sedan helt plötsligt så blir killen ett odjur och våldtar tjejen? Det vanligaste är väl ändå att om man inte vill knulla så följer man inte med någon hem, eller tar med någon hem som man inte känner. Jag kan berätta om en händelse där jag kände tjejen ifråga och jag hade dejtat henne ett tag, vi gick hem till mig vi drack oss fulla, men som tur var drack jag mig inte så full som henne, för då kunde kanske jag gjort bort mig, det får vi aldrig veta nu, men vi låg och hånglade och hon klädde av sig naken och bad mig slicka hennes fitta, hon hade gjort mig väldigt kåt kan jag tala om så jag slickade henne i över en halvtimme, sedan gick det för henne och då jag trodde att vi skulle börja själva akten, ja då var det slut och hon var nöjd, jag minns att jag var halva inne med den i henne, då hon sa nej, och hon sa att hon var inte redo för ett samlag.

  Nej att bli slickad en halvtimme det går bra men ett samlag, nej det är en större grej då eller? Alltså jag blev vansinnig, och jag kan berätta att jag bjöd inte hem henne mera, men min poäng är att om jag hade varit rejält full, så hade jag kanske inte haft samma omdöme och kanske inte lyssnat på hennes nej, och sedan ångrat mig, jag vet inte, men jag vet att jag är emot våldtäkt, men jag tycker ändå att vissa tjejer får skylla sig själva, och man kan inte jämföra en fyllevåldtäkt när båda är med på det och sedan en backar ur, med en våldäkt där någon gubbe klubbar ner en tjej och drar in henne i en buske och våldtar henne.

  Till sist vill jag bara säga att det som hände Engla var jävligt onödigt och det kommer inte att drabba någon polis om det gjorts något fel, poliser kommer alltid undan, de skyller ifrån sig på något de gör de alltid!

  Varför hämnas aldrig drabbade familjer mera? Jag har aldrig läst om någon hämdaktion mot någon mördare eller våldtäktsman, hade det hänt min dotter hade jag dödat han, och sedan tagit straffet med glädje, för hade jag inte dödat honom så hade jag inte kunnat leva själv, med den sorgen, men så verkar ju de flesta inte resonera och det kanske är tur, eller så kanske det är otur, vem vet.

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382
 16. […] skulle kunna tro, med tanke på den senaste undersökningen, att det handlar om kvinnans möjligheter att klä sig som hon vill utan att bli våldtagen. Men, […]

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382
 17. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 bny skriver:

  … ”alla” invandrare ser ner på kvinnor? fan tänker ni med egentligen. Det har inte något med invandring att göra, utan med religiös bakgrund. LaResistance du måste fanmej vara helt jävla slut i huvudet för att dra en sån idiotkommentar.

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382

Kommentera inlägget

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_manual_subscription_form() in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-content/themes/Andreas04/comments.php:94 Stack trace: #0 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-content/themes/Andreas04/single.php(52): comments_template() #2 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/template-loader.php(74): include('/customers/1/a/...') #3 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/a/...') #4 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/index.php(17): require('/customers/1/a/...') #5 {main} thrown in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-content/themes/Andreas04/comments.php on line 94