Tittarna hatar konståkning

Såg lite av konståknings-vm för någon dag sedan.

Konståkningen borde ägnas större uppmärksamhet. Det är svårt att inte imponeras. Allra mest förbluffades jag av något kinesiskt par som visade upp ett millimeterprecist samspel med bråkdelssekunds exakthet. Det är förbannat imponerande med tanke på framförallt hopp som utförs med tre varvs rotation.

Den gemene svensken imponeras istället av en grisbonde som inte utan besvär tar sig igenom en simpel buggrutin.

Men det är klart tittarna är förbannade. Tittarna hatar konståkning. De undrar varför i helvete en jury ska bestämma vem som vinner. De vill själva ha makten. De förstår inte varför de inte har den. Vilket nummer ska de ringa? Var skickar de sitt sms? De vill avskaffa juryn. Folket vet ju bäst.

Det är klart de inte förstår. Då är det så mycket lättare att låta en grisbonde nästan vinna en danstävling.

Andra bloggar om , , , , , , ,

17:14 mars 23, 2008 Publicerat av | sport | 2 kommentarer

  1. Hanna skriver:

    Har du sett denna? Kolla in namnet…

    http://vastertorp.blogg.se/

Kommentera inlägget

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_manual_subscription_form() in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-content/themes/Andreas04/comments.php:94 Stack trace: #0 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-content/themes/Andreas04/single.php(52): comments_template() #2 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/template-loader.php(74): include('/customers/1/a/...') #3 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/a/...') #4 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/index.php(17): require('/customers/1/a/...') #5 {main} thrown in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-content/themes/Andreas04/comments.php on line 94