Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/load.php on line 651 rosenblom : Blåvitt missar cupfinalen och GP hyllar myntkastning

Blåvitt missar cupfinalen och GP hyllar myntkastning

Ara Abrahamian tog åtminstone emot sin medalj. Att han sedan lämnade den ifrån sig är av mindre vikt. Ara drabbades av ett av olympiska historiens största hån och hade den giltigaste av anledningar att protestera.

IFK Göteborg brydde sig inte ens om att ta emot sina medaljer. Av ingen anledning egentligen. De ville bara inte. Inte heller gav de några intervjuer.

Ett synnerligen uselt uppträdande. Disciplinnämnden har utfärdat straff för mindre. Nu borde de träffas för ett nytt sammanträde.

Veckans clown, IFK Göteborgs klubbdirektör Seppo Vaihela var enligt uppgift tydligen besviken efter matchen.

Jag hade hoppats att fotbollen skulle segra. Det tycker jag inte att den gjorde.

Jag vet inte vad clownen Seppo överhuvudtaget menar. Förlorade fotbollen för att AIK-fansen sprang in på planen för att fira guldet? Precis som Kalmars fans gjorde förra året och Göteborgs fans själva gjorde för två år sedan. Men att se sitt eget ansvar i den bristande säkerheten är tydligen helt avlägset för clownen. Undrar om han varit lika besviken om IFK vunnit och deras egna stormat planen…

Att AIK:s fans sprang in för att fira guldet var det besvärliga. Inte att IFK:s fans kastade mynt på Mutumba.

De firande supportrarna kan vänta sig böter rapporterar GP. Gällde det även Kalmars fans förra året? Och IFK:s 2007? Eller är det enbart AIK:s fans? Han eller hon som kastade mynt på Mutumba får… medalj??? GP skriver en jävla massa skit om matchen. Och genom att inte nämna anfallet på Mutumba tar jag för givet att de står bakom det och hyllar det.

På lördag skulle cupfinalen spelas. AIK skulle slå IFK Göteborg och säkra dubbeln. Nu blir de mästare i kavaj. Om Ara kunde stängas av och förlora sin OS-medalj förtjänar Blåvitt åtminstone samma behandling.

andra bloggar om , , , , , , , , , ,

15:28 november 2, 2009 Publicerat av | Uncategorized | 26 kommentarer

etiketter: , , , , , , , , , ,

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853
 1. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Daniel skriver:

  Att Mutumba ramlar ihop som en barnunge som blivit överkörd av en mindre lastbil var ju helt enligt vad man kunde tänka sig oxå. Går alla spelare en 180 p kurs på teaterskola innan de får göra debut i allsvenskan?

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382
 2. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 JJ skriver:

  Att jämföra Abrahamians protest med att IFK inte hämtar sina medaljer.. Hur tänker du då? Att gå ut bland en hel hög med motståndarfans (oavsett lag) är bara dumt. Hade situationen varit tvärtom så hade nog knappast AIK kommit ut heller.. Det har väl inget med protest att göra och har man någon gång sett säkerhetsarbetet bakom kulisserna så är det nog snarare så att IFKs spelare avråddes för att gå ut.. Tänk tanken om något pucko attackerat Hyse´n igår, vad hade hänt då?

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382
 3. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 rosenblom skriver:

  Daniel:

  Teaterskola? Fråga Sebastian Eriksson…

  Menar du att Mutumbas reaktion rättfärdigar myntkastningen…?

  JJ:

  Den där clownen Seppo tyckte ju att fotbollen led något slags nederlag igår. För att IFK förlorade? Nog var det en protest. Mild sa ju något i stil med… att ladda för guld och sedan hämta ett silver, hur lockande är det? Vad för mentalitet är det? Det producerar bara en massa nya unga dåliga förlorare. Det finns många gäng som jublat över silvret. Det är ett hån mot dem att inte hämta det.

  Hade de sagt att de var rädda hade jag kunnat köpa det. Men nu hade de laddat för guld och då var det inte så lockande att hämta silvret… Jag tror inte det var så att de avråddes gå ut. De vägrade ju till och med att göra intervjuer. Var det också en försiktighetsåtgärd?

  Tänk tanken om något pucko kastat mynt på Mutumba…

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382
 4. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Kan vi åtminstone ta cupen nu skriver:

  Men herregud, var du ens på plats i söndags? Har du någon gång gått på en aik match? Myntkastning sker hela tiden. Från alla läger. Inget försvar men det bara är så. aik lär väl leda den ligan hur som helst..

  Planinvasion vid guld är legio, javisst. Men det är nog bara ett lag som fokuserar på att håna kvarvarande motståndarpublik på läktarna istället för att fira.

  Och det här med vägran att gå ut och hämta silvret… Vilken planet lever du på? BLÅVITT-aik är KRIG. aik’s spelare hade gjort likadant.

  Gå och lägg din jävla pajas.

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382
 5. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 rosenblom skriver:

  Du med det utopiska nicket:

  Nu ligger den här pajasen. Och det funkar fint härifrån också.

  På vilket sätt skulle min närvaro i söndags ha förändrat något? Återkom med din postiva syn på myntkastningen när Hysén får ett mynt i ögat och tappar synen. Säg då… Alla kastar mynt, det bara är så.

  Vilket lag vill du påstå inte firar?

  Det skulle förvåna mig om jag levde på en annan planet än du. Krig? Är du medveten om att det är fotboll det här handlar om? Dina gissningar är så löjliga…

  Rivaliteten mellan Tyskland och England, tror du den skulle hindra något av lagen att ta emot ett VM eller EM-silver? Det är idrott. Man hämtar sitt pris. Man uppför sig sportsligt. Sitta och sura kan de göra på Volvo sen.

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382
 6. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Kan vi åtminstone ta cupen nu skriver:

  Jo om du hade varit närvarande kanske du hade noterat att majoriteten av de som stormade plan ägnade sig mer åt att hävkla än att fira. Men det är ju en subjektiv bedömning om man anser att luftrunka åt hemmapubliken är att fira eller ej… Vad är det för sportsligt med det?

  Jag är inte positiv till myntkastning. Jag bara säger att det sker och det sker från båda håll.

  Att BK Solna är mästare i det mesta som har med grisbeteende att gör torde väl vara allmänt känt för de flesta. Att alla hatar er är väl lika känt. Det är ju för fan en del av er egen identitiet! (”alla hatar oss, vafan gör det”)

  Kommer du ens vara på plats i solna på lördag? Nej trodde inte det. Internetsupporter och pajas.

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382
 7. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 rosenblom skriver:

  Du med det utopiska nicket:

  Nej. Jag var inte på plats i söndags. Och jag gör ingen resa i helgen. Det klimat du beskriver har dödat nöjet med fotboll live. Att älska fotboll och ett lag ska inte behöva dela utrymme med risken att få en sten i huvudet.

  Så kalla mig internetsupporter, tv-supporter, soff-supporter eller vad du vill. Det gör mig inget. Sedan kan du passa på att kalla mig nåt annat dråpligt för att jag älskar mitt lag mer än jag hatar de andra. Det är tydligen också något utanför supporternormen.

  Jag har skrivit det förut. De få blåvita supportrar jag tvingats bekanta mig med är väldigt duktiga på att hata AIK, hata råttjävlarna och allt det där. Aldrig hörs de älska Blåvitt.

  Det här med myntkastning. Det är väl för väl att du inte är positiv till det. Om det sker från båda håll, vilket du säkert har rätt i – jag har aldrig påstått något annat, är det skäl nog att tysta ned det?

  Jag tvivlar inte på att det förekom en del häcklande. Lusten att hata är ju som bekant större än lusten att älska. Men att majoriteten luftrunkade under hela vistelsen på plan låter hyfsat tveksamt.

  Det handlar inte om att avkräva supportrarna sportslighet. Det är idrottsmännen som ska visa upp en sportslig sida. Vill man ha ett bättre klimat på arenan så kan man inte låta supportrar styra.

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382
 8. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Kan vi åtminstone ta cupen nu skriver:

  Ditt lag uppfann detta klimat. Det är därför alla hatar er. Och ni hatar ju alltid mest så vad snackar du om.

  Men skit samma, ser man inte till att skaffa biljett när ens lag lirar om guldet är man ju inte någon form av supporter alls. Börja gå på curling istället för att skriva en massa skit som du vet något om.

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382
 9. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Greven skriver:

  Detta skriver en journalist.. rätt slående anser jag..

  Om IFK – eller AIK för den delen – stormar sin egen hemmaplan efter att man låt säga besegrat Trelleborg i sista matchen och bärgat guldet och sedan firar i ren glädje är det en sak. Men vad hade hänt i söndags om IFK:arna sprungit in också? Vad hände på vissa delar av läktaren? AIK-fans sprang omkring nere på planen och pekade finger och uppviglade medan IFK:are kastade diverse tillhyggen och till och med en brinnande bengal, det är ju vansinne. Skillnaden i stämning och atmosfär i söndags jämfört med till exempel i Kalmar i fjol eller Göteborg året innan var stor.

  Sen skall alla myntkastare bli utkastade ur arenan omedelbart.. vilken färg dom än har. Jag vet personligen att detta är första gången detta året det hänt.. medans i baksidan ”stockholm” har det hänt åtskilliga gånger.. kanske därför man får stå för konsekvenserna.

  Sen att ifk:arna inte tog emot silvret. Detta är första gången på många år det har varit en avgjörande match som avgör allt. VM final mm går inte att jämnföra. Vi snackar hela årets prestationer.. så går inte att beskriva eller veta hur man själv hade betett sig. Sen lovar jag att ifk:arna hade kommit ut om inte aik:arna stormat planen… Ni är inte kända för att vara snälla killar.. men det gillar ni ju..”suck”… aldrig hata bara älska..Det är mottot jag försöker överföra på min supporter omgivning.

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382
 10. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 rosenblom skriver:

  Du med det utopiska nicket:

  Hela ditt resonemang är som ett ynkligt stammande från en liten skolpojke.

  ”Men, men, men… Det var han som började”

  Tiga är guld…

  Greven:

  Vem är journalisten? Och vill du med den referensen på allvar mena att journalister far med någon slags sanning…?

  Vad hade hänt om… bla… bla… bla…? Vad hade hänt om IFK hade vidtagit nödvändiga försiktighetsåtgärder innan matchen??

  Lovar du att de hade kommit ut om inte planen stormats? Håkan Mild var inte hemlig med att de inte kom ut för att de var dåliga förlorare. Och det kan ni ägna er åt på Volvo.

  Det handlar inte om att sia kring hur man själv eller någon annan skulle ha reagerat. Med det resonemanget kan man rättfärdiga vad som helst.

  ”Ni”… Vilka är det? Om du vill tilltala AIK-supporters som grupp finns andra forum att vända sig till. Vill du tilltala mig duger det gott med ”du”. Jag är tydlig med min inställning. Jag är inte så sugen på att kombinera kärleken till fotbollen med risken att få en sten i huvudet.

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382
 11. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Kan vi åtminstone ta cupen nu skriver:

  Jag försöker bara säga att som aikare kanske du borde vara lite försiktig med att kritisera andra för myntkastning osv, eftersom aik har en historia av att ha sveriges i särklass mest grisaktiga publik.

  Och eftersom du inte ens var på matchen vet jag inte hur du kan uttala dig överhuvudtaget om firande eller häcklande, vem som kastat vad hit och dit.

  F’låt att jag stoppade in dig i aik-kollektivet. Du är uppenbarligen inte aik-supporter.

  Tiga är guld ja… du kanske skulle tänka lite så själv innan du bloggar ditt dravel.

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382
 12. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Greven skriver:

  Har du pratat med mild alltså.. åhh fan. Mitt fel då.. eller hade du läst något i tidningen..jaja. Jag spelar en sport på elitnivå.. är du inte en dålig förlorare så hör du inte hemma på elitnivå. Mild har ju en dålig karriär.

  Citat från aftonbladet:

  – Det var 2000 personer på planen. Det var så laddat att det inte fanns någon anledning att skicka ut våra grabbar där, säger Blåvitts ordförande Kent Olsson, som tog beslutet tillsammans med Håkan Mild, till Sportbladet.

  – Det var okej för både spelarna och Lagrell, säger Olsson.

  Står olika överallt.. vill man så kan man hitta fakta på internet att AIK:are är dumma i huvudet men jag tror inte på allt som står i tidningarna.. a just det ja. Jag var på plats och jag hade då fan inte gått upp och tagit emot min silvermedalj där..

  Huligan Lagen. 1 juli 2009. Nu kan man göra något åt det. Det kunde man inte mot kalmar och ifk.

  Det var laul som skrev detta i sin blogg. Laul ställer en fråga och det är vad som hade hänt om ifk supportrarna oxå hade stormat plan. that it.

  Risken att få en sten i huvudet på en ifk match är så gott som noll. Det är bara när AIK kommer på besök man får se upp lite. Jag har varit som du men har totalt ändrat synen efter denna säsongen. Det har varit ett underbart fotbolls år. Så skön och go stämning så gott som alltid. En del hatramsor men våran sektion har haft avstånd till detta beteende. Tyvärr slutade det inte så roligt, vissa supporters skämde ut sig. Förhoppningen är att det blir bättre och bättre. Är även medlem i goa gubbar där det bara handlar om älska sitt lag och stödja i alla väder.

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382
 13. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 rosenblom skriver:

  Du med det utopiska nicket:

  Nu tar vi det här tillbaka till ruta ett. Läs inlägget.

  Vad gäller myntkastningen. Kritiken är främst mot GP. Guldet skulle firas och staket saknas. Att planen skulle stormas kan knappast ha kommit som en överraskning. Det kan vi vara överens om?

  Att då rapporterna nästan uteslutande handlar om att planen stormas som inte alls är av något nyhetsvärde är löjligt. Istället glömde man nästan att nämna resultatet. Och ignorerade myntkastningen.

  Och jag har inte yttrat mig om vad som har kastats eller av vem. Förutom då myntkastningen som finns väl dokumenterad på rörliga bilder.

  Slut.

  Greven:

  Mild hade sagt att det inte var så lockande att hämta silvret när man satsat på guld. Visst, det krävs en inneboende dålig förlorare för att lyckas. Men av elitspelare måste man kunna förvänta sig sportslighet och proffsighet.

  Noterar din poäng om Huliganlagen. Och erkänner mistaget däromkring.

  Laul…?? Nåväl. Funderingen är befogad. Men. Och jag upprepar: Vad hade hänt om IFK hade vidtagit nödvändiga försiktighetsåtgärder innan matchen??

  Förhoppningsvis blir det bättre. Men. Jag tänker inte be om ursäkt för att jag tycker att fotboll är bättre på TV.

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382
 14. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Kan vi åtminstone ta cupen nu skriver:

  All heder åt GP om de är griniga över förlusten. Det visar ju bara på vad detta handlar om – passion, känslor, anspänning, besvikelse. Likaså gällande Blåvitts spelare. All heder åt dem som sket fullständigt i Lagrells jävla priscermoni. Jag hade förväntat mig exakt detsamma av aik och jag hade inte grinat om det. Fotbollen och klubbarna ÄR i första hand sina supportrar (som går på matcherna, inte bara ser på tv..). Inte styrelser eller Lagrells inavlade förbund.

  Säkerheten ja… det märks ju att du kollar boll på tv och inte har en jävla aning om verkligheten. Vem vill ha 2 m höga staket? Jag säger heller ingenting om planinvasionen som sådan. Men eftersom jag var där och med egna ögon på nära håll såg att majoriteten av packet som tog sin in på plan ägnade sig mer åt häckel, provokation och myntkastning mot sittplatspublik, än att fira sitt lag, så tycker jag det visar med all önskvärd tydlighet att aik är sveriges rövhål.

  Ridå

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382
 15. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 rosenblom skriver:

  Du med det utopiska nicket:

  Haha. Du avslutar med att slå nacksving på dig själv. Grattis. Låt gå. Kröner dig till kungen av kunskap i frågan. Du är bäst.

  Men… Sveriges rövhål har Sveriges bästa fotbollslag.

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382
 16. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Nafets skriver:

  Jag var där i söndags, dock inte på planen. Att säga att majoriteten på planen ägnade sig åt att häckla stämmer inte. Det var ett fåtal som riktade sig mot hemmasupportrarna, resten firade guldet som skett i Kalmar och Göteborg tidigare år. Jag kan inte påminna mig att det då rubricerats som ett problem. Vidare upplever jag att den stora problematiken var att göteborgspubliken inte kunde låta bli att kasta in saker på de firande AIK:arna.

  Med tanke på att jag även fick uppleva göteborgssupportrarnas ”gästvänlighet” vid centralstationen efter matchen när man utan närmare eftertanke försökte komma åt allt som såg ut som en stockholmare.

  Jag vill härmed, utöver det faktum att AIK nu är Sveriges bästa fotbollslag, utnämna hela blåvitt, inklusive GP och supportrar, exklusive Tobias Hysén, till Sveriges sämsta förlorare.

  Välkomna till cupfinal!

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382
 17. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Kan vi åtminstone ta cupen nu skriver:

  Nafets, första gången du rest på fotboll till Gbg? Ni pissar ju alltid på göteborg med era intelligenta hata göteborg t-shirts och hata göteborg banderoller och dyl. Så vad fan förväntar ni er?

  Gissar att du i alla fall varit på fotboll i solna? Vi blir alltid behandlade som skit där som bekant. Det är stor skillnad mot t ex Stadion eller Söderstadion.

  Om situationen varit den motsatta och vi vunnit guldet i solna och lyckats invadera planen, tror du resten av publiken lugnt hade titta på och applåderat…….. Upplopp modell större garanterat.

  Så lägg ner skitsnacket och kasta inte sten i glashus. Jag har hållit på med det här i 20 år och aik har alltid varit dom största aporna. Ni vann, ni är svenska mästare, nöj er med det. Klaga fan inte på något där ni är så otroligt mycket större kålsupare själva.

  Kolla in era supportersajter t ex. Att Sverigescenen har en viss linje är ju inte oväntat. Men att den officiella supporterklubben black army inför cupfinalen kör ett intro med hata göteborg ackompanjerat med ett par kängor säger väl det mesta. Det är åratal av denna skit som gjorde att göteborgspubliken till slut tröttnade, vilket gör att ni sedan många år numera får samma behandling i Gbg som vi alltid fått hos er.

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382
 18. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 rosenblom skriver:

  Du med det utopiska nicket:

  Vad är problemet?

  Nafets skriver att du har fel. Och du kontrar med något slags historiskt skitsnack.

  Inget om att du inte alls hade fel. Utan bekräftar det Nafets skriver och försvarar det likt tidigare på den lille skolpojkens vis…

  ”men, men, men… eeeh… det var ju ni som började”

  Och så fortsätter du med dina löjliga gissningar. ”Om situationen varit den motsatta…” Om, om, om. Bla, bla, bla. Vad är det för fantasivärld du försöker gestalta?

  Historia och fantasi. Och endast lögner om nuet.

  Och när nu dina tidigare lögner bekräftats, till och
  med av dig själv, gör du bäst i att inte återkomma.

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382
 19. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Kan vi åtminstone ta cupen nu skriver:

  Är firmans boys bokning av sektionen närmast Blåvitt igår också historia och lögner? Eller psykningen därifrån av våra spelare som värmde inför inhopp. Du vet ju ingenting, det är därför jag irriterar mig så jävla mycket på dig. Hade du varit gnagare hade jag åtminstone haft någon sorts respekt för dig. Kanske inte delat din åsikt men ändå respekterat att du har någon. Men du går ju inte ens på fotboll. Hur fan kan du då kalla dig gnagare?

  Självutnämnda förståsigpåare och tyckare som bloggar om saker de inte ens varit med om…. patetiskt.

  En fråga: varför ttror du alla sverges största klubbar hatar varandra men gemensatm är att alla hatar aik mest av allt? Självförtjänt eller är det ”synd” om gnaget…..

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382
 20. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Greven skriver:

  Jäklar vad mycket huliganer som hittat din blogg helt plötsligt. Nej man kan alldrig rättfärdiga något som skapar skada mot en annan människa. Rätt solklart faktiskt.

  Staket saknas säger du.. Ja det gör det.. Vet ej varför. Sen anser jag inte att det skall behövas fast där blir jag ju motbevisad konstant. Ifk säkerhetsvakter har hand om ifk supportrar inte aik:s klack. Det var poliserna som skulle ta hand om det.. Det komiska är att dom ställt dit alla stockholmspoliser just där.. ”har ej fakta för detta, kan vara osaning från visst håll”. Känns ändå som att vi har samma syn på det mesta.. ja Gp är en riktigt sjuk skit tidning. Fast din blogg handlade väl mer om ifk:s ordförande inte gp.

  Nu har vi fått lite fakta om vad som kan hända spelare om dom är på plan när motståndares supporters kommer in på plan eller hur???? ler. jag var där 2007 oxå.. En liten del av min guld glädje grusades pågrund av att idioterna stormade plan.. + att det var riktigt nära att idoterna stormat planen för tidigt. Vet ej varför man måste göra något sådant här…

  Myntkastning är något så osmakligt fegt så det finns inte. Där håller jag med dig helt och hållet. Det jag störde mig på var att du tyckte det var för jävligt att ifk:arna inte tog emot silvermedaljen. Ja nu har vi fått fakta från djurgårdsmatchen tycker jag. Även proffs värnar för sin hälsa.

  Grattis till cup guldet. AIK var klart bättre. Silly season blir intressant iår. Får se om ni får behålla obolo mm.

  Greven out

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382
 21. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 rosenblom skriver:

  Du med det utopiska nicket:

  Skulle jag sluta hålla på AIK för att jag inte vill träffa våldsdyrkare på matcherna?

  Varför alla hatar AIK? AIK är bäst. Svartsjuka föder hat.

  Du är välkommen att irritera dig hur jävla mycket som helst på mig. Men för att du inte skall göra bort dig helt och hållet råder jag dig att hålla dig till inläggets ursprung.

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382
 22. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 rosenblom skriver:

  Greven:

  I den bästa av världar borde inte staket behövas. Men vi lever inte i den bästa av världar och det naiva förvånar mig.

  Jo. Inlägget handlar dels om GP som knappt kommenterar matchen och inte alls nämner myntkastningen. Att en spelare träffas av ett mynt är alldeles för allvarligt för att ignoreras. Och dels om IFK:s klubbdirektör. Dessutom en möjligen provocerande humoristisk koppling till Aras avstängning.

  Den med bloggen bekante läsaren log snarare än la något allvar i det.

  Hade inte Håkan Mild sagt att de inte hade någon lust att hämta medaljen så hade inte den vinklingen funnits.

  Tackar för gratulationerna. Jag ska njuta ett tag innan jag ägnar silly season någon tanke.

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382
 23. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Kan vi åtminstone ta cupen nu skriver:

  aik hatades av de flesta klubbar långt före de var bra. Det handlar om dess publiks uppförande under många många år. Har du aldrig ens hört talas om black armys, firmans m fl beetende kanske det är dags att sluta blogga om myntinkastning, planinvasioner och annat. Har nog aldrig träffat en aikare som inte bara väl känner till detta, utan också är stolt över att alla hatar dem just för deras beteende. Men du kanske är undantaget som bekräftar regeln (nej just det, du gick ju inte på fotboll..)

  Blåvitt är också ganska hatade som bekant. Eller ”Göteborg” då, men det är väl i allmänhet Blåvitt som åsyftas med det ständiga mantrat ”hata hata hata Göteborg”. Där tror jag dock det mer handlar om avundsjuka på det rent sportsliga. 18 SM-guld, 4 cupguld (varav 2 dubblar) och inte minst 2 guld i Uefacupen är svårslaget (för att inte säga omöjligt). Och aik har tre sketna SM-guld sen Hitler gick in Polen……..

  Vad är det för våldsdyrkare du är rädd för förresten? Jag stod på råsunda södra i förrgår. Om du inte redan vet det så stod ett 100-tal från varje firma och hetsade mot varandra nedanför, slängde lite smällare, burkar och annat på varandra. Men det drabbar bara den som söker våldet. Det är hur säkert som helst för vem som helst att gå på fotboll i Sverige om man bara har hjärnan med sig lite grand. Även i bortaklackar på s k högriskmatcher. Och är man livrädd eller bekväm så funkar ju alltid sittplats.

  Så skyll inte på att du inte vill träffa ”våldsdyrkare”. Vill man blogga och uttala sig om saker man inte har en aning om får man väl köpa att folk irriterar sig och trackar ner bloggen man sitter och ordbajsar på. Eller så kanske du borde lägga ner skiten och hålla käft istället.

  Gå och lägg dig eller byt sport.

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382
 24. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Greven skriver:

  citat från kan vi åtminstone ta cupen nu:
  Vad är det för våldsdyrkare du är rädd för förresten? Jag stod på råsunda södra i förrgår. Om du inte redan vet det så stod ett 100-tal från varje firma och hetsade mot varandra nedanför, slängde lite smällare, burkar och annat på varandra. Men det drabbar bara den som söker våldet.

  Varför måste ni ha det beetendet inne på arenan då.. åk till någon jäkla industri tomt och puckla på varandra istället. Bra argument.. det drabbar bara den som söker våldet.. då har vi det på pränt ett antal hundra går det bara för våldet skull.. härligt inlägg.. suck.

  Greven Stolt ängel & göteborgare som älskar sporten fotboll. Sedan länge sittplats supporter

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382
 25. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Kan vi åtminstone ta cupen nu skriver:

  Greven, du missade kanske att jag stod på samma läktare men längre upp än de som härjade. Jag tillhör alltså ingen firma. Liksom de flesta av de 2000 blåvita på råsunda i förrgår inte gör det.

  Jag försvarar heller inte de som bråkar. Det enda mina inlägg här har gått ut på är att försöka belysa varför vi hatar aik, och också ge en känga åt snubben som har den här bloggen eftersom jag tycker han som aikare först ska rensa ut sitt eget skithus innan han kastar skit på andra. Nu visade det ju sig att pajasen inte ens går på fotboll så jag hajar inte varför jag orkar engagera mig egentligen…

  Jag ville också säga att allt snack om att det är farligt om att gå på svensk fotboll är aningen överdrivet. De som vill bråkar och de bråkar oftast med varandra. Vi andra kan säkert gå och titta. Även i klackar på s k högriskmatcher. Har nog gått på 25-30 bortamatcher i Sthlm genom åren. Alltid i Blåvitts klack, vilket borde vara det mest utsatta en bortasupporter kan vara i Sverige. Aldrig råkat ut för någonting.

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382
 26. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382 rosenblom skriver:

  Du med det utopiska nicket:

  Kan du inte bara ta ditt dyslektiska sinne och försvinna härifrån?

  Jag upprepar… För det verkar vara förbannat svårt att ta in…

  Du är välkommen att irritera dig hur jävla mycket som helst på mig. Men för att du inte skall göra bort dig helt och hållet råder jag dig att hålla dig till inläggets ursprung.

  Ena kommentaren kan jag ingenting. I nästa kan jag tydligen det ändå. I ena kommentaren är jag fan ingen AIK-are. I nästa är jag det plötsligt ändå. Snacka om att skjuta sig själv i foten. Du har uppenbara problem att hålla en linje i ditt resonemang som för övrigt aldrig handlat om inläggets ursprung.

  Och sedan att jag ”är stolt över att alla hatar dem just för deras beteende”. Vad för hallucinogener hjälper dig att formulera dina fantasier.

  Våldet drabbar bara den som söker våldet…? Så löjligt naivt. De spelare som får mynt kastade på sig… Oavsett tröjfärg. Söker de våldet? Folk på sittplats som träffas av bengaliska eldar. Söker de våldet?

  Och nu har du lyckats få dina egna MOT dig. Grattis.

  Du skriver…

  ”Det enda mina inlägg här har gått ut på är att försöka belysa varför vi hatar aik”

  Vad har det med inlägget att göra? Du gör ingen vidare reklam som representant för IFK:s supportrar.

  Du fortsätter…

  ”och också ge en känga åt snubben som har den här bloggen eftersom jag tycker han som aikare först ska rensa ut sitt eget skithus innan han kastar skit på andra”

  Vem kastade jag skit på? Kastade jag skit på IFK:s supportrar? Hur? Och hur ska du ha det? Är jag AIK-are eller inte?

  Du fortsätter…

  ”Nu visade det ju sig att pajasen inte ens går på fotboll”

  NU?? Du har postat sex kommentarer efter att jag återigen påpekat det.

  Eftersom du har så förbannat svårt att hålla dig till ämnet tvingas jag införa förhållningsregler. ALLT du skriver som inte har med inläggets ursprung att göra kommer RADERAS.

  Tack för din medverkan. Adjö.

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382

Kommentera inlägget

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/formatting.php on line 4382

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_manual_subscription_form() in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-content/themes/Andreas04/comments.php:94 Stack trace: #0 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-content/themes/Andreas04/single.php(52): comments_template() #2 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/template-loader.php(74): include('/customers/1/a/...') #3 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/a/...') #4 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/index.php(17): require('/customers/1/a/...') #5 {main} thrown in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-content/themes/Andreas04/comments.php on line 94