Folkfest i fantasin

Idag inleds Allsvenskan. Vissa har onekligen laddat annorlunda.

All övrig text är egentligen överflödig. Klippet ska få tala för sig själv. Något av det roligast jag någonsin upplevt.

På Söder är det folkfest i vår fantasi…

Andra bloggar om , , , , , , ,

08:13 april 4, 2009 Publicerat av | Uncategorized | 5 kommentarer

etiketter: , , , , , , ,

 1. Flinta skriver:

  Så jävla bra! ”Oxtokig samba” ”i skuggen av en mäktig konkurrent” samt järnkaninen i bakgrunden. Helt enkelt världsklass!

 2. ullrika skriver:

  alltså. har dom tryckt på öfremalmskillen en hockeytröja?!

 3. classekock skriver:

  va fan det är så att man skäms, den var den första och förhoppningsvis den sista gången jag hör den här miserabla låten, Det blöder i mitt blå blåa hjärta. Jag har sett klister märkena runt om i kungliga huvudstaden, och frågat mig vad i helvete det är för spektakel. vi behöver inte bajen för att bli fler än AIK.. *S* Nej dom får ta och ställa sig i skam vrån dom som är initiativ tagarna till denna cirkus enade.

  Tjip från den soliga vackra huvudstaden

 4. Jazzhoppan skriver:

  Är det inte obligatoriskt att byta lag när man byter sida av Sverige?? 😉

 5. rosenblom skriver:

  Flinta: En klassiker, helt enkelt.
  Ullrika: Ja.
  Classe: Insiktsfullt, helt enkelt… 😉
  Jazzhoppan: Jovisst, om man vill ägna sig åt lite klassiskt fotbollshoreri… Som Johnny Rödlund, helt enkelt.

Kommentera inlägget

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_manual_subscription_form() in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-content/themes/Andreas04/comments.php:94 Stack trace: #0 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-content/themes/Andreas04/single.php(52): comments_template() #2 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/template-loader.php(74): include('/customers/1/a/...') #3 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/a/...') #4 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/index.php(17): require('/customers/1/a/...') #5 {main} thrown in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-content/themes/Andreas04/comments.php on line 94