Nya Ingen jävla modeblogg

Efter att ha bloggat i drygt två och ett halvt år om allt och mer därtill var det dags att ta nacksving på bloggen och skapa någon slags struktur. Bristen på ordning var förvirrande även för mig.

Tissel och tassel har gjort gällande att vissa inte bryr sig ett jävla dugg om mina löparförehavanden. Med anledning av det antar jag att det fyller någon slags funktion att lyfta allt löprelaterat ur ingen jävla modeblogg och placera det på en ny sida.

Därför går jag nu live på egen domän. Det ursprungliga och karaktäristiska i ingen jävla modeblogg, sarkasm och satir, fortsätter jag bevara här.

Allt löprelaterat publiceras på http://rosenblom.org

Väl mött.

22:48 december 10, 2009 Publicerat av | Uncategorized | inga kommentarer

Kommentera inlägget

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_manual_subscription_form() in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-content/themes/Andreas04/comments.php:94 Stack trace: #0 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-content/themes/Andreas04/single.php(52): comments_template() #2 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-includes/template-loader.php(74): include('/customers/1/a/...') #3 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/a/...') #4 /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/index.php(17): require('/customers/1/a/...') #5 {main} thrown in /customers/1/a/d/rosenblom.org/httpd.www/ijm/wp-content/themes/Andreas04/comments.php on line 94