OS Slut – Mästarna på spåret igen…

Och så var OS över. Det avslutades under en sömnig ceremoni under vilken Johan Olsson fick ta emot bronset på femmilen. OS är slut. Det lämnar ett tomrum efter sig. På gott och ont. Främst kommer jag att sakna att spekulera kring kvällens och nattens stundande övningar. Vem uppfyller ens förhoppningar? Vem sviker?

OS är slut men jag försvinner inte riktigt än. Nu tar krönikörens arbete vid. Summeringen. Under ett par dagar kommer jag sammanfatta vinterspelen i Vancouver. Främst ur ett blågult perspektiv. Några ska hyllas. Många ska sågas.

Håll utkik.

Det bästa med att OS är slut är annars vetskapen om stundande comebacker. Mästarnas Mästare och På Spåret. Jag är fortfarande förbannad på Anders Timell som för flera veckor sedan avslöjade vilken duo som vinner På Spåret. Och inte bara  vilken duo utan även exakt hur. Mästarnas mästare vet man också hur det slutar. Inte lika vattentätt säkert men det var länge sedan det spelades in och många av deltagarna har figurerat live i exempelvis radio och lurats avslöja detaljer.

Jag fortsätter såklart att titta ändå. En dräpande kommentar från Patrik Sjöberg blir aldrig mindre värd bara för att jag vet vem som vinner.

13:58 mars 1, 2010 Publicerat av | inga kommentarer

Kommentera inlägget