24 timmar till nytt personbästa

jul 24, 2009 av

Mindre än ett dyg kvar till start nu. Motala. Baltzarloppet. Halvmarathon.

Var nyss ute och joggade för att få någon slags lättare genomblödning efter att i stort sett vilat i en vecka nu. Kostade på mig ett par stegringslopp för att få känna på steget.

Det kändes fan mer som nedvarvning efter ett nyss avslutat halvmarathon än uppmjukning dagen innan. Benen levererar upprepat felaktiga svar. Det ger sig. Förhoppningsvis.

Tidigare har jag testat att kolhydratladda ett par dagar efter genomförd glykogendepåtömning. Jag har försökt att uppdatera mig på ämnet och åsikterna spretar åt alla möjliga håll. Ett svårlöst problem. Jag tog ställning tidigare i veckan och valde att avstå. Jag tror att distansen är för kort för att det ska vara nödvändigt.

Modellen nu har varit vila. I onsdags började jag tillföra lite extra fett i kosten, i torsdags börja jag vätskeladda och idag kommer jag att äta lite mer än vanligt. Imorgon grundar jag med en rejäl frukost och laddar i bilen mot Motala med sportdryck och ett par grymma energibars som jag jobbat fram ett recept på nu i veckan.

Och om ganska exakt 24 timmar borde jag vara i mål på nytt personbästa.

andra bloggar om , , , ,

Kanske liknande

Share This

2 Kommentarer

  1. Vad spännande. Lycka till!

  2. Snorkkis:

    Elakt att önska den skrockfulle lycka till… 😉

Säg gärna nåt!

E-postadressen publiceras inte.