Att starta eller inte starta…

sep 10, 2009 av

Det vore kanske på sin plats med lite uppsnack inför halvmaran på lördag. Sådant har åtminstone mönstret varit inför föregående tävlingar i år. Men… Jag vet inte. Har ingen bra känsla. Halsen spökar fortfarande. Det kan vara en av tre saker.

1. Det läskigt gälla skrik jag tyckte var på sin plats efter Zlatans förlösande mål mot Ungern. Jag kände hur det rev till direkt och fortfarande på söndagen hade rösten inte återhämtat sig. Och halsen ännu inte.

2. Min nacke och rygg som är helt felmonterade som åter har skapat följdfel på halsen. Sju eller åtta besök hos naprapaten korrigerade detta i våras.

3. Något virus.

En kombination av de två första är det troliga. Och därför kommer jag nog till start på lördag. Men jag känner mig inte helt frisk så jag vågar inte utesluta tredje alternativet.

Den med min löpning bekante vet att varje tävling är till för att slå rekord. Och när jag nu inte tagit ett enda löpsteg sedan i lördags vet jag inte om jag är förmögen nog att förverkliga ambitionen. Som följd av det ser jag inte minsta anledning att ställa upp.

Så här två dagar innan ett lopp börjar annars förväntningar och nervositet komma smygande och jag älskar det. Inte den här gången. Nu är det mest tomt… Förbannat tråkigt är det.

Halsont. Tomhet. Uppgivenhet.

andra bloggar om , , , , ,

Kanske liknande

Share This

2 Kommentarer

  1. Marcus N

    Kanske kan bli som bäst att slå från underläge.
    Men med mina bristande erfarenhet av halmaror ( och helmaror för den delen) så kan jag inte annat än gissa det.

  2. Hmmm svårt. Jag gillar ju magkänsla så gå på den. Jag är också den typen som vill slå rekord, annars känns det en smula meningslöst (iaf för mig). Det kommer ju fler rekordlopp om du inte är 100%.

Säg gärna nåt!

E-postadressen publiceras inte.