Inomhussporten löpning

jul 7, 2009 av

Jag gjorde i fredags något jag aldrig trodde jag skulle göra.

Jag har alltid fnyst lite åt löpband. Det ser ju för jävla löjligt ut. Det slutade jag göra vintern 06 när jag halkade på en isfläck under en runda och bara besvärades av en öm fotled en vecka samtidigt som jag insåg hur jävligt det kunde ha gått. De fyller sin funktion under vinterhalvåret.

Hettan har blivit som isfläcken. Ett hinder för löprundan. Tragiskt nog.

Så jag klev in på gymmet i fredags för att kunna genomföra ett längre kvalitetspass. Jo då. Det gick åt helvete. Det är möjligt att det var varmt ute. Men inne på gymmet var det så förbannat mycket varmare.

Förvisso. Man slipper den stekande solen. Och man kan ha vatten tillgängligt utan att besväras av något vätskebälte som på alla möjliga sätt lyckas vara i vägen. Men. Och det visade sig vara ett förbannat stort men… Man går miste om det naturliga fläktandet. Vilket gör att man svettas helt jävla onaturligt mycket.

Minimalt med kläder. Linne, tunna löparshorts, korta tunna strumpor och lätta skor. Och allt i funktionsmaterial. Trots detta vägde allt 2,1 kilo efter passet. Säkert minst fyra gånger utgångsvikten.

Så jag vet inte. Löpbandet gör sig kanske bäst på vintern.

andra bloggar om , , , ,

Kanske liknande

Share This

1 kommentar

  1. det är fruktansvärt

Säg gärna nåt!

E-postadressen publiceras inte.