Jerry Williams lämnar klartecken

aug 14, 2009 av

Jag vet inte varför det hände igår. När de släppte listan på sommarpratarna kryssade jag för några intressanta namn. Samma sak varje år. Jag missade varenda jäkel jag kryssade. Samma sak varje år.

Plötsligt kom jag att tänka på det igår. Jag försöker minnas varför. Utan att lyckas. Fan. Jerka skulle ju snacka. Rock-kungarnas rock-kung. Oändligt underbara Jerry Williams. Han är inte längre än att han måste hoppa högt för att lyckas bita mig i knät. Men ändå. Han är stoooooor.

Jag letade fram och tryckte igång programmet med Jerry Williams. Och att jag lyckades slå på en sommarpratarsession just nu skulle visa sig vara underbar timing. Att Jerry skulle skänka mig vägledning i frågan jag funderat lite kring kommer minst sagt oväntat.

Som alla andra cykeljunisar så körde jag med rakade ben å… Snacket gick att det var bra att ha rakade ben om man slog på roten och fick skrapsår. Men, asså jag tror det var mest för att alla tyckte det såg ball ut och för att proffsen körde med rakade ben. Asså, jag var ju hundra på att jag skulle rejsa som A-klassare.

Cykel eller löpning. Skit samma. Kunde Jerka komma undan med det. Nog fan kan jag. Rock ´n´roll.

andra bloggar om , , , , , , ,

Kanske liknande

Share This

Inga kommentarer än

Trackbacks/Pingbacks

  1. Rosenblom snabb utan norsk gas « rosenblom - [...] på halvmaran sökte jag nya vägar att lyckas. Jag lyckades snubbla över något slags godkännande av rockkungen Jerry Williams…

Säg gärna nåt!

E-postadressen publiceras inte.