Knät som blinkers som norsken sa

aug 5, 2009 av

Det är inte utan svårigheter jag försöker förstå vad som är fel med knät.

Äh. Vem fan försöker jag lura? Jag försöker inte förstå. Jag bryr mig egentligen inte. Inte just nu. Det är några tävlingar kvar. Sen kanske jag har tid att vara skadad. Igår var det inte utan grimaser jag lyckades genomföra långpasset. Knät var inte helt nöjd med situationen. Idag var det dags att trotsa gårdagens smärtor. Klokt va? Som en uggla…

Håll i er. Det blir mer korkat än så. Solen bjöd äntligen åter upp till dans i Göteborg. Och jag… Jag gick in på gymmet för att köra intervaller på löpband. Det är ju inte utan man undrar hur det står till ibland.

Gymmet har så usla öppettider nu på sommaren och jag var lite sent ute, så jag fick tänka om på väg dit för att hinna genomföra ett pass att vara nöjd med. Utifrån det tänkta fick jag sänka antalet repetitioner och vilan dem emellan och så sänkte jag tempot en aning. Sex tusingar blev det. 4.10-tempo med 1% motlut och med en minuts promenerande vila.

Sen blev det två minuter nedjogg, tre minuter stretch och full fart in i duschen och ut från gymmet innan stängning svettigare än innan duschen. Hur fan kan man stänga klockan tre…?

För tredje dagen i rad blev det inte riktigt som jag hade tänkt mig. Men jag lyckades formulera ett pass av kvalitet även om jag kunde ha kört ett par tusingar till.

Knät då? Inga problem. Märkligt nog. Det känns som fel läge att klaga. Men fan va märkligt. Fungerar. Fungerar inte. Fungerar…

andra bloggar om , , , , ,

Kanske liknande

Share This

2 Kommentarer

  1. Knasiga grejer med knät. Bra dock att det inte alltid gör ont. Och vilka jäkla skittider gymmet hade, hur kan man stänga 15? All stress inför beach 2009 är väl över antar jag.

  2. Anna:

    Knasigt var ordet. Om det handlade om beachstress så var den över för två månader sen i såna fall. Varannan dag har de stängt tre och varannan öppnat tre, lördagar stängt och söndagar 15-19… Pinsamt.

Säg gärna nåt!

E-postadressen publiceras inte.