Love hurts

Dec 18, 2009 av

Jag har ont överallt.

Och jag fullkomligt älskar det.

Träningsvärk. Äntligen.

Lite i smyg har jag sparkat igång träningen. Tyst på bloggen för att inte behöva retirera om det skulle gå åt helvete. Igen.

Sju veckor långt blev träningsavbrottet. Och en kur antibiotika. Att jämföra med förra årets fyra månader och tre kurer. Också då med start i oktober.

Två gånger under det nyligen avslutade långa avbrottet försökte jag mig på en liten löptur för att känna på. Det gick åt helvete första gången. Det gick åt helvete andra gången. Efter båda försöken slogs jag ut. Helt och hållet.

Tredje gången gillt lär någon ha sagt. Det verkar äga viss sanningshalt den här gången. Jag är med i matchen igen. Och med träningsvärk överallt. Ont gör det. Så jävla underbart.

…oooh oooh love hurts.

Kanske liknande

Share This

6 Kommentarer

  1. Välkommen tillbaka! Måste kännas underbart. Just träningsverk kan man leva med, jag har inga problem med att det gör ont bara det beror på något så bra som träning. Hoppas ni inte är insnöade i Gtb idag. Det har snöt massor i natt så jag håller tummarna att de kommer och röjer snart annars blir det tungt plufsande i snön som gäller idag.

    • Tack för det. Inte mycket snö alls i Göteborg. Bara fantastiskt kallt. Min utomhusdebut lär dröja. Löpband är melodin.

  2. Härligt! Låt det nu stanna vid ”tredje gången gillt.” Inga mer bakslag. Ta det bara lugnt så kan du få känna på den där ljuvliga träningsvärken snart igen! 🙂

  3. Inte vet jag, inte vet jag… Har bara hört att det ska vara bra. 😉

Trackbacks/Pingbacks

  1. rosenblom : It takes two - [...] senaste dagarnas följetong kärleken till löpning fortsätter. Love hurts. You can´t hurry love. Is this love. Jag har längtat…

Säg gärna nåt!

E-postadressen publiceras inte.