Med balaklava på löpbandet

okt 6, 2009 av

Som varenda löpare som bloggar nu noterat… Hösten är här.

Det small till i löparbloggosfären förra veckan. Men hösten kom ett par veckor tidigare än så. Man vet att hösten är här när man plötsligt bär en hy som inte ens en mor kan älska. Vad fan är det som händer?

Man går runt på sommaren och påstår sig vara hyfsat snygg och så fort det första gulnade lövet landat på marken har man svårt att skilja sin egen spegelbild från en hög skit. Huden bleknar och rodnar fläckvis och imiterar mardrömmar från högstadiet.

Som räddaren i nöden hänger kylan på och eliminerar det tvivelaktiga i att dra på sig en balaklava på löppasset. Nu skulle jag förvisso kunna bära den oavsett temperatur. Jag bor ju på Hisingen och här ingår rånarluvan i folkdräkten…

Å andra sidan hatar jag kylan och gör gärna mina pass på löpband när kylan biter i. Men att dölja sitt av hösten sargade anlete med en balaklava inomhus…

andra bloggar om , , , , ,

Kanske liknande

Share This

3 Kommentarer

  1. SV: Hahahaha måste ha varit skitjobbigt och pilligt…små små hål

  2. Mm, du får mig att längta hem till Gôtet, helt klart…

  3. GI-Malin:

    Skitjobbigt verkligen. Det var lätt att hål-a sig för skratt…

    Mikaela:

    För att se mig i balaklava…? Du skulle nog missa mig för alla bländande bilbränder. Det är som valborg varje dag här. Med den skillnaden att man inte är ledig dagen efter.

Trackbacks/Pingbacks

  1. För ordningens skull… « rosenblom - [...] helt ärligt… Va fan är balaklava för [...]

Säg gärna nåt!

E-postadressen publiceras inte.