Motivationshöjare med klös

sep 9, 2009 av

Igår var det världspremiär. Det vore fel att kalla det succé. Så någon uppföljning lär dröja. Annars hade det lustigt nog varit läge för det idag. Eller. Faktiskt redan igår. Lustigt nog.

Vid ordertillfället löd leveranstiden 2-4 veckor. På orderbekräftelsen var det plötsligt 3-6 veckor. Men. Fem arbetsdagar efter lagd order var de här. Ännu ett par nya skor.

Mina Brooks som väl egentligen är ett par träningsskor må vara snygga. Men jag upplever dem förbannat klumpiga i intervaller på bana. Så jag började leta spikskor. Lögn att lyckas. Löplabbet hade två par skitdyra allroundskor. Och fula. Nej tack. I övrigt, inget. Göteborg är en liten skitstad i det här fallet. Kläder är de duktiga på, sportbutikerna. Sport är de inte så duktiga på. Hur blev det så?

Nätet har som vanligt lösningen på de flesta problem. Och likt de flesta lösningar nätet har att erbjuda var även denna förhållandevis gratis.

Kvoten för egna foton har som påpekats fyllts. Publicerar bilden från tillverkaren. Ännu ett par Brooks, levererade från Running Warehouse i USA…

BRZ3

Skoparken har fått förstärkning. Den observante noterar att skon inte alls är så svart. Nä. Men… Brooks var det enda tänkbara att köpa oprövat eftersom jag springer i såna och trivs i dem. Och då fanns bara en distanssko. Skon var jävligt billig. Det var någon slags super-sale. Och det är ändå någon slags succé. Allt jag bär löpandes är just svart, vitt och rött.

Om de sen går att springa i återstår att se. Jag har aldrig haft ett par spikskor och man känner sig löjligt nog lite som en friidrottare bara av att tassa omkring i dem här hemma. Och jag är jävligt sugen på att skruva i spikarna och sticka iväg och köra intervaller.

Men… Jag är fortfarande lite rosslig och får dröja med debuten i spikskor. Jag vilar mig till lördag och Stockholm Halvmarathon.

andra bloggar om , , , , , , ,

Kanske liknande

Share This

4 Kommentarer

 1. Snygga dojor!!! Jag sneglar också på lättare skor men spikskor vete sjutton om jag någonsin kommer till, så många intervallpass på bana blir det inte för min del…

  Mina favoritskor är Asics DS Trainer som jag kör med på alla pass, men jag är sugen på att komplettera med ett par Adidas Adizero Adios för snabba pass…Krya på dig tills på lördag!!

 2. Staffan:

  Tack. Jag hoppas tiden räcker.

  Jag springer väl inte heller några mängder på bana. Men jag anser att priset i det här fallet ändå motiverar köpet. 280kr inklusive frakt.

  Blir nog någon racer för tävling till nästa år. Två par nya skor får räcka ett tag.

 3. Nix

  Jag hinner ju aldrig kommentera…

  Men: Du har en jävligt läsvärd blogg!

  Hur får du så billg frakt undrar V.A.O.?

 4. Nix:

  Tack för det! Kul med positiv feedback.

  Frågeställningen får mig att förmoda att V.A.O. betyder Vän av ordning?

  Skorna gick med World Mail till priset $12.50

  Men det alternativet får jag märkligt nog inte upp om jag lägger en order med ett par vanliga löparskor. Jag gissar att det kanske är någon viktgräns för World Mail. FedEx och någonting på $30 verkar vara det billigaste alternativet annars.

Säg gärna nåt!

E-postadressen publiceras inte.