Prinsens Minne i skitväder

aug 12, 2009 av

prognos halmstad 10augIgår avverkades en lätt runda med ett antal stegringslopp i något slags formtoppningssyfte inför halvmaran på lördag. På förmiddagen blev det ett liknande pass. Och nu är det bara vila fram till start.

Knät, som tidigare orsakat besvär, påminde om sin existens igår och än mer idag. Jag orkar inte lägga någon större vikt vid det nu. Det har ju kommit och gått och främst varit besvärande vid låga farter. Det bör inte vara något problem på lördag.

Nu är det inte mycket att göra fram till start. Förutom att möjligen studera och oroa sig för väderprognoser. Det har jag redan gjort några dagar. Och slitits mellan hopp och förtvivlan. Det såg bättre ut tidigare än vad det gör nu.

prognos halmstad 12augI måndags löd prognosen perfekt löpväder 19 grader och moln. Ingen nederbörd. Ingen sol. Rekordväder. Idag ser det sämre ut. Regn och löjliga femton grader.

Blir det riktigt jävligt ställer jag förmodligen in. Själva tävlandet är inte det huvudsakliga. Rekordjakten är det intressanta. Och med skitväder blir det knappast rekord.

andra bloggar om , , , , , ,

Kanske liknande

Share This

3 Kommentarer

 1. Vad är det för jäkla väderkarta du har? Jag vill ha bra löpväder. Bara det inte blir hällregn, då vill jag inte vara med. Bra tänkt med knät. Skit i det fram till lördag, då ska du ju ändå ösa och sen kan det få göra ont.

 2. Tjena Rosenblom – ska skicka ut inbjudningarna till årets amatörtiokamp asap och det vore kul om du ville vara med! Behöver din mailadress för att kunna skicka dock (daniel_almgren@mckinsey.com).
  Vi hörs!
  / Daniel

 3. Anna:

  Vi får hoppas att det blir som vanligt. Att meterologerna har fel.

  Daniel:

  Mail kommer.

Säg gärna nåt!

E-postadressen publiceras inte.