Rosa (löp)bandet

okt 15, 2009 av

Tisdagens rekordlopp och efterföljande intervallträning samt ett pass överkroppsstyrka på kvällen resulterade i en mycket sliten kropp under gårdagen. När inte något lopp är inplanerat känns det löjligt att forcera något i onödan och gårdagen spenderades i viloläge. Det enda träningsrelaterade var att planera in ett pass nästa helg.

Sportlife Exclusive i Göteborg arrangerar vad de kallar 24-timmars-spinningen till förmånen för Cancerfondens Rosa Bandet. Startskottet går 13.00 lördag 24 oktober och eftersom vi skiftar till vintertid under natten avslutas arrangemanget 25 timmar senare 13.00 på söndagen.

rosalopbandetVid sidan av spinningen pågår ytterligare aktiviteter för att samla in pengar. Det gläder mig att det är den fantastiska ordleksstaden Göteborg som får äran att presentera något i sammanhanget så genialt som det Rosa Löpbandet. En hundring för en timmes nyttjande och en tia från Concept för varje kilometer som löpbandet snurrar under dygnet. Oavkortat till Cancerfonden.

Löpning, ordlek och välgörenhet.

Som ett jävla kinderägg.

Klart man blir glad och det är helt omöjligt att inte ställa upp. Ni har som möjlighet… Hjälp till att rädda liv, och ha roligt när ni gör det.

Läs mer om… arrangemanget, initiativet, anmälan

andra bloggar om , , , , , , , , ,

Kanske liknande

Share This

2 Kommentarer

  1. Tack för en fantastiskt kul bloggning! We like!

  2. Christer:

    Tack för det. Och tack till er. Ett fantastiskt initiativ.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Rosa Bandet 24 timmar » En helt underbar bloggning om vårt rosa löpband - [...] ett av de roligaste kom idag från Rickard Rosenblom som på sin blogg idag skriver bland annat: Det gläder…

Säg gärna nåt!

E-postadressen publiceras inte.