Att sålla agnarna från vetet

jan 28, 2010 av

Helt ärligt. Så jävla besviken är jag inte som jag kanske gjort sken av.

Jag är nog mest förvånad. Förvånad över att folk gärna jublar över att det händer något. Men sedan löjligt ofta ogärna ställer upp.

Jag fullständigt bombades av besök länkade från ett flertal bloggar och ett par forum. Dessutom puffade Göteborgsvarvets hemsida om eventet. Så att budskapet om Löpningens Dag nådde ut råder det inget tvivel om.

Jag var lite skeptisk till valet av datum. Men nu är jag fullständig övertygad om att det var helt rätt. Kallt, mörkt och halt och inte alls så löpvänligt. Det är då löparen löper. Datumet sållade onekligen agnarna från vetet.

Nog om det.

Kanske liknande

Taggar

Share This

8 Kommentarer

 1. Hade faktiskt samma tankar. Såg också att antalet besökare tickade på men inte en enda dök upp. Är ändå nöjd att ha varit med från början. Det kan ju bli en riktigt trevlig tradition detta och då är vi en unik liten skara som kan säga att vi var med när det startade 🙂

 2. Det kommer säkert fler nästa år. Det är bättre att försöka än inte alls. Jag missade själv löpningens dag, fick inte ihop det. Jag hade sett fram emot några varv i Poldammsparken med Daniel.

 3. Daniel & Anna:

  Hur som helst. Ingen kan ju påstå att vi inte försökte.

 4. Det är ju just nu vi behöver en sammankomst som den här! Något roligt som lyser upp i vintermörkret. Nästa år har fler fattat det. 🙂

 5. Maria

  Precis så är det. Och medan de veka stackarna satt inne och tjockade till sig i TV-soffan fick du en skön löptur i perfekt temperatur. Och kommande år när arrangemanget växer kan du med gott samvete säga att det var du som startade upp Löparnas dag i Göteborg. Sen kan det ju hända att en del besökare på din sida blev avskräckta när de såg vad du har för personbästan och räknade med att det skulle bli en tokrusar-tur i 4.30-tempo och därför var rädda att inte hänga med. Så är det nog. Lycka till med löpningen i fortsättningen.

  • Det kan väl möjligen vara en anledning. Men å andra sidan var det ett 30-tal i Stockholm som tog rygg på en mästarinna från Stockholm Marathon. Och jag tror inte att de låg på i 3:40-tempo där.

   Och lycka till du också.

 6. Jag tycker vi alla som var med och pushade på för löpningens dag gjorde ett enormt bra jobb. Det blev ett väldigt hallå om löpningens dag, vilken var helt otroligt häftigt. Jag hade nog trott att vi skulle bli fler i Stockholm än vad vi slutligen blev (ja, jag hade tom mardrömmar om det), men det kändes ändå som om vi hade en gemenskap mer er i Göteborg, Malmö, Halmstad osv., vilket är ganska häftigt. Nästa år tror jag att det är fler som kommer att fira!

  • Jag kan inte annat än att hålla med. Det blev ett jävla drag som precis som du skriver var otroligt häftigt. Lite av därför slogs jag väl ned av den uteblivna uppslutningen. Lite av ett klassiskt antiklimax.

Säg gärna nåt!

E-postadressen publiceras inte.