Klen tröst och klena armar

jan 25, 2010 av

Det blir trist nog inte mycket bättre i foten. En dryg vecka har passerat utan ett enda löpsteg.

Det blir en hel del cykel som kompensation. Om än en klen tröst så ändå en tröst. Skadan påverkar mig inte nämnvärt och konditionen hålls hyfsat väl vid liv.

Och så har jag utmaningen. 100 armhävningar på sex veckor. Något som känns lika avlägset som att någon skulle slå Sotomayors världsrekord i höjdhopp. Första veckans schema är avverkat och jag är fortfarande med på tåget. Men sista passet var precis vad jag mäktade med.  11 + 15 + 9 + 9 + 13 med 120 sekunder setvila och inte så mycket som ett korn av kraft sparat i mål. Idag går jag på vecka 2.

Och så har jag tänkt att skadan ska vara läkt imorgon när vi firar Löpningens Dag.

Kanske liknande

Taggar

Share This

7 Kommentarer

 1. Jaså där är du! Bytt adress!? Jaha, då får man väl försöka komma ihåg nya adressen för du har ju en rätt kul blogg!

 2. Även om du inte kan springa så kan du heja på de andra och framförallt ändå hylla löpningen! Ta på dig reflexvästen bara. 😉

 3. Jag igen. 😉
  Jag tycker du ska be om att få benet/foten röntgad. Bara för att utesluta en stressfraktur…

  • Ja, jag hoppas att vi blir ett gäng. Och då kan jag nog inte låta bli. 😉

   Tror du att det kan va så illa? När jag kollade runt och försökte diagnostisera symtomen så jämförde man symtomen och jag trodde mig kunna utesluta stressfaktur. Men om jag ska göra det, har du något tips om hur man slipper den vanliga gången – husläkare, remiss, tre månaders väntetid?

 4. Har inte Göteborg typ ”Cityakliniken”? Dvs. en läkarmottagning man går till utan att beställa tid . Borde finnas…Jag vet inte om det är någon stressfraktur men en röntgen kan vara bra att ha gjort.Och att en läkare kollar på det. (Har man tur så är det en bra som fattar men de växer banne mig inte på träd!)Sten Björnum är ett säkert kort men jag tror väntetiden är ganska lång till honom. 🙁 Kolla här; http://www.plus7.se/visomarbetarhar.htm

  • Ja, det är väl det. Ja vill inte förlita något besök på tur. Ska kontakta plus7 imorgon. Tack för tipset! 🙂

Säg gärna nåt!

E-postadressen publiceras inte.