Pajasgalan

jan 19, 2010 av

Man blir lika förbannad varje år. Rättelse. Jag blev förbannad förr. Jag har vuxit ifrån det. Nu vet man på förhand vilket jävla pajaseri det är.

Att Robin Söderling skulle ha Bragdguldet råder det inget tvivel om. Att sedan juryn på sin spritfest lyckades förtränga Tibrosonens existens är beklagligt.

De många senaste årens gruskung, Rafael Nadal, ståtade med fyra raka singeltitlar i tennisens VM på grus. Aldrig hade han förlorat en match i Franska Öppna på Roland Garros. Att han skulle åka på däng i sin egen borg var inte troligt. Att han skulle göra det mot Söderling var helt osannolikt. En fantastisk bragd som inte ens blev nominerat till Årets prestation.

Jag kan som tennisguru lista mängder av statistik som borgar för att Robin borde ha fått både Bragdguldet och Årets prestation. För att inte ytterligare tråka ut er hänvisar jag intresserade till mitt tidigare inlägg Bragdguldet till Robin.

Sarah Sjöström fick priset. Hon tog VM-guld och slog sitt eget världsrekord. VM-guld i fjärilssim. Hon simmade inte ens snabbast. Hon var den som simmade roligt snabbast. Och världsrekord i simning är knappast något chockerande. Och att slå sitt eget. Ja, ni hör ju själva hur orimligt det är att Sjöström ska ha priset.

4 Kommentarer

 1. Äh, vem bryr sig om Tommyboy 😉 Höhöh.. Skulle vara jag isåfall. Nåja, skitsamma. Däremot ska Söderling ha Kärringpriset och inte något annat. Nattinatt, kul att du har hittat tillbaka till min lilla blogg 🙂

  • Äsch.

   Sudda, sudda, sudda, sudda bort din sura min… 😉

   Har du tänkt på att Nadal och Söderling har bytt roller? Den ödmjuka, sympatiska Nadal och griniga, arroganta Söderling har blivit grininga Nadal och sköna Söderling.

   • Najj najj najj snicksnack INTE sant 😛 Nadal är visst ödmjuk! Däremot HAR Söderling jobbat upp attityden en aning men det är bara för att han har blivit bättre, han vet att man inte kan vara sådär bitchig på den nivån. Funkar bara inte.

    • Nadal ödmjuk? Kanske privat. INTE som tennisspelare. Vi vet båda två att han fejkade skada efter förlusten mot Robin i Franska bara för att han inte var man nog att ta en förlust. 😉 Gnällde och hasplade ur sig allehanda bortförklaringar när det egentligen var så att Robin helt och hållet spelade bort honom.

     Märkligt nog är det svensk tennis största gnällunge någonsin, Magnus Norman, som verkar ha fått ordning på Robins humör och attityd.

Säg gärna nåt!

E-postadressen publiceras inte.