Halsen fortsätter att spöka

sep 26, 2011 av

Efter att ha varit duktigt sänkt några dagar i förra veckan verkar jag vara på väg åt rätt håll. Jag är en aning mer pigg men halsen vill fortfarande inte bli bra. Gissningsvis är det ett tidigare avhjälpt fel i kotor och leder i rygg, nacke, hals som återigen besvärar mig.

Ett fel som kan pekas ut som boven i den överbelastningsskada i foten som jag fortfarande brottas med och som har höll mig borta från löpningen i 16 månader. Jag gick till läkaren med min hals varpå den så kallade läkaren skrev ut kur efter kur av antibiotika för att bota den halsfluss som han påstod besvärade min hals. Efter den tredje kuren var halsflussen enligt den flerårigt utbildade kvacksalvaren plötsligt borta men jag hade exakt samma besvär som innan den första kuren. Samma besvär utöver de extra besvär som clownen påtvingat mig med monsterkuren av antibiotika.

En chansning lät mig då boka tid hos min kiropraktor som efter diverse övningar hade befriat mig från den ömmande halsen. Och för att knyta an till fotskadan hade jag bråttom tillbaka efter sex veckors uppehåll och sprängde foten i jakten på att komma tillbaka till tidigare form.

Nu hoppas jag att samma utmärkta kiropraktor ska utföra samma stordåd som då. Håll tummarna för mig när det imorgon avgörs om det blir någon start i Göteborg Halvmarathon eller inte.

Kanske liknande

Taggar

Share This

Säg gärna nåt!

E-postadressen publiceras inte.