Nytt svårslaget rekord

sep 11, 2011 av

De senaste veckorna höll som noterat ingen högre klass. Med sikte på halvmaran i oktober och med mersmak efter milloppet planerar jag för några kvalitetsveckor.

Det går sådär. Långpasset i måndags ställdes in. Blytunga ben lät mig nöja mig med en femma återhämtning. Jag sparade långpasset till dagen efter men ställde in och kortade ner i tidsbrist efter strid mot en deadline på jobbet. Långpasset flyttades till onsdagen, torsdagen och fredagen utan att genomföras. Det var jobbet eller regnet. Jag sprang varje dag men hade aldrig tid att genomföra planen.

Jag har ändå fått ihop 38 kilometer den här veckan. Det är absolut mer än vad jag sprungit någon annan vecka i sommar och därmed det mesta de senaste knappa två åren.

Igår var första dagen jag lyckades genomföra enligt schemat. Vilodag var planerat och det lyckades jag klara av. Idag skulle det bli ett långpass men jag vaknade till regn. Grusplanen utanför fönstret är täckt av pölar och är den det så är spåren i skogen så mycket värre drabbade. Det är oundvikligt att doppa foten i sörjan och att genomföra långpass med genomblöta skor redan från start känns sådär. Och jag vill inte besvära foten med för mycket asfalt i onödan. Och löpbandet som jag en gång i tiden hade så kärt är av samma anledning inte heller aktuellt att återbekanta sig med.

Sex inställda långpass på en vecka. Slå det om ni kan.

Kanske liknande

Taggar

Share This

Säg gärna nåt!

E-postadressen publiceras inte.