Har du hört den förut? Comeback. Igen.

apr 10, 2012 av

Ett steg fram, två tillbaka. Jag hasplar ur mig nåt livstecken här ibland. Redogör för en längre skadeperiod, hur mycket jag tappat, hur roligt det är att vara tillbaka, vilka stora framsteg jag gör på kort tid och hur jag återigen lyckats dra på mig nåt skit som håller mig tillbaka. Och så blir det tyst några månader igen.

Och så skulle det låta igen om jag inte var så förbannat less på att höra mig själv älta eländet. Men för ordningens skull tänker jag ändå göra det. Om än löjligt kortfattat.

Jag hade varit borta i sexton månader och sprang Göteborgsvarvet med bara några kilometer i benen. En tid ej värd att nämna men genomförandet en seger i sig. Sen trummade jag på och lyckades göra en rätt ok tid på kvartsmaran i Lilla Edet. Sen blev jag sjuk. Nåt skit i halsen vägrade ge sig och på senhösten besvärades jag av smärtor i bröstet och efter ett idogt tjatande lyckades jag få träffa en hjärtspecialist. Alla tester kunde utesluta eventuella fel på hjärtat.

Det gör mig dock inte symtomfri. Jag drabbas emellanåt av riktigt obehagliga smärtor över bröstet och i trakten av vad som kan förväxlas med att vara hjärtat. Men det ska inte vara något att bekymra sig över. Åtminstone inte vad hjärtat beträffar. Så efter ett felfritt arbets-EKG och klartecken från vita rocken var jag igång i februari igen. Än en gång efter några månaders uppehåll. Än en gång glad att vara tillbaka. Än en gång lite för glad. Ganska snart var även besvären i benhinnorna tillbaka. Det är förbannat klantigt och istället för full satsning mot Varvet får jag hålla igen.

En besvikelse såklart. Men ändå. Jag är tillbaka. Igen.

Kanske liknande

Taggar

Share This

Säg gärna nåt!

E-postadressen publiceras inte.