I mål… Aningen förbannad

maj 16, 2009 av

Världens största halvmarathon skanderas det i varje hörn och varenda jävel med mikrofon upprepar helvetet.

Världens största halvmarathon… Vad fan är vitsen när det går på världens smalaste bana? Förra året startade jag bland flodhästarna längst bak så det är klart att det skulle bli trångt. Ändå lyckades jag jobba till mig en tid som tog mig upp i startgrupp 3. Vad fan hjälpte det?

Vad är det för joker som seedar det här loppet? Det gick så långsamt så att det var pinsamt och efter två kilometer passerade jag om folk som gick… De första elva kilometerna var bara ett jävla trippande och sick-sackande. Start, stopp, hit, dit, vänster, höger, armbåge här och en där.

Det dröjde elva kilometer innan man kunde ta ut steget men då hade jag redan förlorat så mycket tid att det inte gick att reparera.

Sluttid: 1.35,49 Placering: Inte publicerat än. Hittas senare här.

Om arrangören och staden nu ska slå sig för bröstet, vara så förbannat uppblåsta, kalla sig världens största och dessutom ta ut en anmälningsavgift på 400 kronor så får de fan se till och spärra av lite större ytor.

Jag är inte klar med mitt gnäll så jag återkommer i ämnet. Var så säker.

Andra bloggar om , , ,

Kanske liknande

Share This

4 Kommentarer

 1. Gnäll på Gnagar´n.
  Kan man inte växla ut flodhästarna mot Järnbrott, så kan de springa runt i den stora rondellen där? Då får Ni som löper bättre utrymme att sträcka ut.
  Vad hade Du för startnummer? eller kan placeringen presenteras i denna kanal?

 2. Sådär Bengan… Your wish is my command…

 3. Anonym

  Kan bara hålla med, dock är jag inte lika snabb som dig utan stod bakom både Volvo och VGR leden och det är ett rent jävla helvete med folk som är ute och promenerar med ryggsäck till både höger och vänster.

 4. Anonym

  Jag såg faktiskt en herre med nummerlapp som var ute och gick med sin hund på Älvsborgsbron.. det var ingen brådska där direkt..

Trackbacks/Pingbacks

 1. Resultat Göteborgsvarvet « rosenblom - [...] Resultat Göteborgsvarvet På begäran… [...]
 2. Varvet ett hån – igen… « rosenblom - [...] ett hån – igen… Ilskan har svalnat en [...]
 3. Ilska nyckel till rekord « rosenblom - [...] är fortfarande förbannad sedan Göteborgsvarvet. I fredags gjorde jag mitt första löppass sedan hånet lördagen 16 [...]
 4. Åtminstone bättre än Kallur « rosenblom - [...] Åtminstone bättre än Kallur Det kan tyckas löjligt att älta det där loppet… [...]
 5. Hey stoopid « rosenblom - [...] var ett jävla gnäll om Göteborgsvarvet. I flera inlägg avhandlade jag mitt yttersta missnöje. Ilska, hån, rost och [...]

Säg gärna nåt!

E-postadressen publiceras inte.