Mer om Löpningens Dag

jan 26, 2010 av

Ingen som vistats, i vad man skulle kunna kalla löparbloggosfären, de senaste dagarna har väl missat morgondagens stora event… Löpningens Dag.

Urspringsidén är Ingmaries. Hon och hennes marathonlöparnätverk springer i Stockholm och de senaste dagarna är vi flera som tagit rygg och försöker arrangera eventet på vår egen ort. Nu finns det arrangemang i Malmö, Halmstad och jag själv försöker få ihop något i Göteborg.

Jag har nu uppdaterat mitt inlägg med karta över startplats och tänkt runda. Vi träffas vid kiosken vid början av Säldammsbacken i Slottsskogen klockan 1730 och springer fram till 1900 en runda som enligt Google Earth mäter 1930 meter. Spring ett varv, två eller tio. Hoppa på och av tåget när du vill och var du vill om du inte hinner till starten.

1730-1900 Slottsskogen (start Säldammsbacken)   –   KARTA

Stort tack till bloggarna i marathonlöparnätverket som flitigt länkat hit. Med er hjälp hoppas jag att vi blir ett större gäng.

Glöm inte reflexvästen.

Kanske liknande

Share This

1 kommentar

  1. Åh vad roligt! Vilken klippa du är! Ser fram emot MÅNGA (reflexväst)foton!:-)

Trackbacks/Pingbacks

  1. egirl : En speciell dag! - [...] vet att löpningen kommer att firas i Slottskogen, i Humlegården, i Pildammsparken, på Galgberget och på Bondi Beach… Någon [...]
  2. rosenblom : En trio trendbrott - [...] Löpningens dag. Ett initiativ som nu även uppmärksammas och hyllas av Göteborgsvarvet. [...]

Säg gärna nåt!

E-postadressen publiceras inte.